Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálják ezt? Instagram...

Miért csinálják ezt? Instagrammon álandóan betagelnek engem ismeretlen emberek? És a legrosszabb, hogy szex-képekhez, amikhez közöm sincs!?

Figyelt kérdés

Imstagrammon betagelnek szex-képekhez ismeretlen emberek (akiket se én nem követek, és ők sem engem)

Ez már másodjára történik meg, már egy pár napja is jelezte az app, hogy betageltek, akkor nem foglalkoztam vele, de már nagyon zavar!!! Mit tehetnék, hogy ne csináljanak ilyet? Nem ugyan az az ember tagelt be kétszer.

Remélem értelmes volt, kérlek segítsetek, mert rettenetesen zavar! :(

#betagelés
2016. okt. 8. 13:13
 1/3 anonim válasza:
Írj az Instának, hogy zaklatnak.
2016. okt. 8. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szex képeket jelentsd az instagram felé. Remélem a kép mellett tudod hogy kell.
2016. okt. 8. 13:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! A két embert az adatlapjukon jelentettem, és ezáltal eltűnt az értesítés is nekem, ami irta, hogy betageltek.

Egyébként van olyan beállitás, hogy nem tudnak betagelni?

Illetve az ismerőseim nem látjatják azt, hogy oda vagyok irva a commentbe, igaz!?

2016. okt. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!