Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van akivel szakítottak már azért, mert csak
kézzel csinálod a fiúnak és nem akarod elveszíteni a
szüzességed?
Lehetséges, hogy velem ez lett volna. Egyszer ismerkedtem egy vallásos lánnyal, aki házasságig szűz akart maradni. Gyönyörű szép volt, nagyon kedves is, mondhatni a tökéletes lány volt számomra. Sajnáltam is nagyon, hogy nem jött össze vele a dolog, utólag viszont mindig azzal nyugtatom magam, hogy valószínűleg nem bírtam volna évekig a szexmentes kapcsolatot.
Természetesen ez nem összekeverendő azzal, ha valaki nem áll készen, én itt évekig tartó megvonásról vélekedem. Ha egy srác pár hónapig sem tud várni, akkor ott erősen gyanítható, hogy csak a szexre utazik.
2024. jún. 5. 16:01
Első barátomnál ez történt.
15 éves voltam, 9. vége felé jöttünk össze.
Ő egy évvel felettem járt.
Jóképű volt, kedves, okos és sportos. Hihetetlenül szerelmes voltam. Aztán nyáron egyre inkább már le akart feküdni velem. Hangsúlyzom, pár hónapja voltunk csak együtt.
Végül szeptemberben már külön voltunk, mert nemet mondtam
2024. jún. 5. 16:37
Én is csak férfiként tudok hozzászólni mint az 1-es. Mikor barátnőmmel összejöttem, ő sem akart semmit házasságig. Nem is nagyon erőltettem, pont egy nagyon "vad" időszakom után voltam, és bármilyen hülyén is hangzik, jól esett kicsit a nyugalom. Aztán valahogy átfordult a dolog, és akaratlanul is megrontottam őt, és végül már ő akarta hogy megtörténjen aminek meg kell. Nem tudom meddig bírtam volna a cölibátust, mert mire házasságig eljut az ember, az legalább 5, de inkább 7-8 év (legalábbis én így tervezek). Lehet hogy én is szakítottam volna egy idő után. De így is vártunk több mint 6 hónapot. Első csók is csak majdnem 3 hónap után következett be, pedig egyáltalán nem jellemző rám hogy lassan haladok, pont az ellenkezője vagyok, nem szeretem az időhúzást. Úgyhogy szerintem elég általános jelenség ez, de ha valakiben a Nagy Ő-t látod, akkor hajlandó vagy a hosszabb távú megvonásra is. Az hogy ki meddig hajlandó türtőztetni magát, az meg a libidótól függ. Valaki bírja évekig, valaki csak hetekig. Örökké szerintem senkinek nem megy
2024. jún. 5. 18:09
Nem. Az elso baratom,nagyon szerettuk egymast szerelemmel,a szexig jutottunk es kb fel even at rettenetesen fajt minden aktus,de kibirtam es minden talalkozonal szorgalmaztam ,mert tudtam,hogy elobb utobb jo lesz. Nagyon szerettem es utana nagyon jo volt vele minden evekig.
2024. jún. 5. 18:20
Én csináltam neki kézzel, csináltuk popsiba, de punciba vele még nem akartam. Ezért szakìtott,azt mondta neki ez így kevés, én meg annyira nem akartam vele elveszìteni a punci szüzességem. 14 voltam akkor
2024. jún. 15. 14:22
Kapcsolódó kérdések: