Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg merjem csinálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg merjem csinálni?

Figyelt kérdés

Barátnőm néha átjön hozzánk medencézni és arra gondoltam hogy következő alkalommal ha nincsenek otthon szüleim akkor fogom és kibontom a bikinijét

Mind a felsőt mind az alsót

És meztelenül fürödnénk tovább

Szerintetek mit szólna hozzá?

Én 19F

Barátnőm 18L

2024. jún. 5. 07:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
10# Mert ez akkora nagy dolog, otthon meztelenül fürdőzni kettesben? :D Azt írta strandra nem engedné meztelenül, ami szerintem teljesen oké. Meg az otthoni meztelen fürdőzés is.
2024. jún. 5. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha legközelebb fürdőztök dicsérd meg milyen szexi, húzd magadhoz és csókold meg. És kérdezd meg mit szólna hozzá ha levenné a felsőjét. Ha benne van, a többi is jönni fog magától. Ha meg nem, azt is el kell fogadni.
2024. jún. 5. 10:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
11. Nem az a nagy dolog, azt kéne megérteni, hogy nem ráerőltetni kell a nőkre azt amit szeretne. Hanem olyan hangulatot, és biztonságérzetet megteremteni, amiben a hölgy magátol, kényelmesen tud ilyesmit csinálni. Azzal csak traumát okoz, ha fogja és leveszi a lányról a ruhát. Az meg elég kisfiús elképzelés, hogy ha meztelenül várja, akkor majd ráveti magát a nő.
2024. jún. 5. 10:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mint lány írok...

Nekem szexy volna ha elkezdene csókolgatni megfogná a mellem és kibontaná a bikini felsőből, ha tényleg nem láthat meg minkez senki. De az, hogy engem egy fasz várjon a vízben... Olyan érzésem lenne, mintha prosti lennék és azt várná, hogy kezdjek vele valamit.

Te ismered a barátnőd határait...szarul is elsülhet.

2024. jún. 5. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

13# Nem vagyunk egyformák, én tuti rá vetném magam. De ahogy s 14-es írta is, ő ismeri a barátnőjét illetve a határait. Nekem beleférne mindez amit leírt a srá, ha tényleg nem láthatna meg senki.

Én amúgy megértem őt 19 éves fiúról van szó. :D

2024. jún. 5. 11:37
 16/20 anonim ***** válasza:

15.

“Én amúgy megértem őt 19 éves fiúról van szó. :D”

Ez amúgy nem egy jó hozzáállás, akkor is ezt fogod mondani, ha valakit megfogdos a discoban, vagy hasonló bunkóságokat csinál?

Ez csak addig aranyos, amíg nem olyat csinál, amivel majd traumatizálja a barátnőjét.

Amúgy szerintem pont azért kérdezi, mert tudja hogy nem olyan a lány hogy ez tetszeni fog neki.

2024. jún. 5. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16# Azért mert a barátnőjével rosszalkodna, nem fog megfogdosni senkit sem a diszkóban.:D Én nekem nem az jött le a leírásából, hogy ő ezzel rosszat akarna a barátnőjének vagy kellemetlen helyzetbe akarja hozni. Csak egy kis izgalmas szitut akar. Ennyi.
2024. jún. 5. 12:22
 18/20 anonim ***** válasza:
17. Nem akarom mindenképp rossznak beállítani a kérdezőt. Jó hogy feltette ezt a kérdést. De én nem nagyon ismertem olyan nőt, akinek az tetszene, hogy csak úgy levetkőztetik, vagy rávetné magát a meztelen palijára. Az más ha tényleg elcsábítja, neki kell érezni, hogy a barátnője mire vevő, és mire nem! Csak annyit akarok, hogy gondolja át kétszer, hogy jó ötlet e? Ha belegondolt, átérezte, és olyan a szitu, akkor hajrá! De ne ész nélkűl csinálja.
2024. jún. 5. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18# Szerintem nem fogja letámadni, megértette gondolom, hogy oké hogy ilyet akar. Csak beszéljenek róla előtte. :)
2024. jún. 5. 14:12
 20/20 A kérdező kommentje:

Ma átjött barátnőm és a medencében szépen óvatosan kigoboztam a bikini felsojet

Levettem rola es megkerdeztem hogy jo e igy neki

Aztmondta igen es fogta lemerult a viz ala es lehuzta rolam a furdogatyam

Aztán levette magarol a bikini alsot is

Amikor ment el meg odasugta hogy legkozelebb lehet nem is hoz bikinit:D

En meg odasugtam neki hogy akkor lehet ense veszek fel furdogatyat

2024. jún. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!