Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a meztelensé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a meztelenségről, nudizmusról?

Figyelt kérdés
Mennél nudista strandra, kipróbálnád milyen? Mennyire vagy prűd? Kor+nem.

2024. jún. 3. 21:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy a te korosztályod nem szokott nudista strandra járni, ha nem voltál még? 🤔

2024. jún. 4. 11:02
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

#20, köszönöm a választ.:)

#21, itt Gyakoriból kiindulva. Több másik kérdésnél olvastam hogy nagyon általában a 45-50-60-as korosztály az aki jár nudista strandra. Én a huszas éveim legelején járok, szóval kétlem hogy beleillenék ebbe. Meg nehezen feltételezem is, akiket ismerek és hozzám hasonló korúak elég gátlásosak, bár lehet hogy ez csak az én ismerettségi köröm.

2024. jún. 4. 11:06
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
#22 he? Mindenféle korosztály van ott, fiatalok, családosok, idősek. Mi éppen hogy huszas éveinkben voltunk többet (akkor volt időnk strandolni) Akarattyára (akkor még ott volt) meg Délegyre. Majd biztos nyugdíjasként lesz megint időnk :-D Mindenki "beleillik" a nudista strandba, aki nem vesz fel fürdőruhát, ennyi. 45f
2024. jún. 4. 11:47
 24/36 anonim ***** válasza:
20%
Akartam ilyen strandra menni de nem találtam hozzá női partnert sajna. F.
2024. jún. 4. 12:09
 25/36 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk az tényleg kicsit kellemetlen, hogy pl. szaunában masszív férfi többség szokott lenni. Erre még rátesznek egy lapáttal a női szaunanap intézményével, hogy ott koncentrálódjanak a nők, a vegyes napokra ezáltal még kevesebb nő "jut". Nyilván nem ismerkedni járunk a szaunába, de attól még jó, ha kiegyenlítettebbek az arányok (pl. a fiúk is "rendesebben" viselkednek, ha vannak lányok a közelben). Gyerünk, lányok :-D
2024. jún. 4. 15:44
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hivatalos helyeken nudiztam már párszor egymagamban, elég kellemes és izgalmas élmény volt. Arra is kíváncsi lennék milyen lenne másokkal, akár úgy hogy csak nekem kellene meztelenül lennem, ők fürdőruhában lennének vagy akár felöltözve teljesen. De ha levetkőzünk mindannyian, az is teljesen jó. Bizonyára zavarban lennék eleinte, de élvezném az újdonság varázsát ebben az esetben is.
2024. jún. 4. 21:39
 27/36 A kérdező kommentje:
És ilyen helyeken, nudista strandon, vagy uszoda zuhanyzóban, öltözőben szoktatok leskelődni, vagy nem illik? Vagy van, aki direkt azért megy nudira, hogy mutogassa magát?
2024. jún. 4. 21:50
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
27 Te miert mesz ha mesz?
2024. jún. 4. 21:51
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell csukott szemmel járni, de bámulni nem szabad.

Hogy ki miért megy a nudira, azt nem tudjuk, mert nem látunk senki fejébe. Amíg a viselkedése megfelelő, addig nem is érdekel senkit, miért ment oda.

A textiles strandon se kérdezik meg senkitől, miért van ott. Oda akart menni, és kész.

Egyébként textiles strandon több a kukkoló és egyéb zavaró elem.

2024. jún. 4. 21:53
 30/36 anonim ***** válasza:
70%
#29 vagyok, nem ismerkedni járok ide, nem kérek privátot és nem válaszolom meg!!!
2024. jún. 4. 23:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!