Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a meztelensé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a meztelenségről, nudizmusról?

Figyelt kérdés
Mennél nudista strandra, kipróbálnád milyen? Mennyire vagy prűd? Kor+nem.

2024. jún. 3. 21:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Természetes.
2024. jún. 4. 00:09
 12/36 mooti ***** válasza:
100%

Számomra gyerek korom óta természetes a meztelenség. Amikor csak tehetem nem öltözöm fel. Nem zavar ha másokon van ruha csak rajtam nincs. Egyfajta lelki és természetesen testi szabadságot ad, mikor textil mentesen vagyok. Persze fontos számomra, hogy ne csak én érezzem jól magam hanem a környezetem, így megválogatom, hogy mikor és hol vagyok ruha nélkül.

Naturista strandok sokkal elfogadóbbak, az emberek mosolyognak egymàsra, vigyáznak màsok értékeire, gyerekbarátok. Egy textiles strandon vagy az utcán vannak nyálcsorgató, beszólogató emberek a naturista helyeken nincs. Ha mégis van, akkor azt azonnal kitessékelik.

Most az ötvenes éveimet taposom, a naturizmusnak köszönhetően elfogadtam önmagam és másokat olyannak amilyen. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy probálja ki milyen meztelenül aludni, egy napot vagy hetet eltölteni textil mentesen. Ahogy a ruha szabályok is negvannak így a meztetenség szabályai is léteznek. Persze ha az ember fázik akkor vesz fel valamit magára.

2024. jún. 4. 05:03
 13/36 Kaje39 ***** válasza:
100%
Legjobb dolog.
2024. jún. 4. 05:51
 14/36 Sz.Árpád ***** válasza:
100%
Én szeretem a nudista strandot. És nem vagyok prüd sem. Csak sajnos a jegyesem nem szereti, és azt sem ha én vagyok meztelen mások előtt... 28F
2024. jún. 4. 06:35
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondoltam,hogy soha nem lennék képes meztelenül lenni más emberek főleg férfiak előtt.Aztán bnőim egyszer elcsábítottak nudizni Bberénybe.Nehéz volt eleinte,de amúgy csodás dolog.N
2024. jún. 4. 07:24
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Számunkra mind ez természetes,nem zavar ha meztelen látnak minket. 45N
2024. jún. 4. 07:28
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Voltan tobbszor. Kulfoldon jobb N
2024. jún. 4. 08:06
 18/36 anonim ***** válasza:
55%
Én szívesen megmutatom a kukacot ha valaki kérdi, és nudista strandra is szívesen mennék. Egyfelől ez a természetes megjelenésük ugyanakkor félek hogy felállna az különleges helyzettől
2024. jún. 4. 09:38
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még nudista strandon, viszont kipróbálnám. Kifejezetten szégyenlősnek nem mondanám magam, viszont vannak gátlásaim és aggályaim a megjelenésemmel és a testemmel kapcsolatban. Eléggé kíváncsi lennék rá hogy hogy érezném magam egy ruhamentes környezetben, beszélgetni más, szintén meztelen emberekkel vagy látni őket. A média szerintem nagyon elferdítette azt hogy hogyan néznek ki a természetes emberi testek, hiszen kb. mindig mindenhol csak a tökéletes megjelenésű modelleket látjuk. Ami szerintem sokaknál vezethet problémákhoz, ha magukat összehasonlítják velük. Kíváncsi lennék hogy ilyen háttérrel például tudna-e segíteni a nudizás, vagy ki tudná-e tágítani a nézőpontomat, segítene-e elfogadni azt ahogy kinézek.

Annyira nem vagyok otthon amúgy a naturalizmus világában, de például én nem tekintem erotikusnak vagy szexuálisnak a nudista strandokat. Inkább a természetességgel vagy szabadsággal párosítom, de nem igazán gondolnám hogy van benne szexuális töltet alapvetően. Ezért is próbálnám ki, társasággal és egy kultúráltabb helyen. Mondjuk az én korosztályom nem igazán szokott nudista strandokra járni 🙃

2024. jún. 4. 10:52
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
#19 A nudista strandon éppen nem a szépségideálok szoktak jelen lenni, úgyhogy először azt fogod gondolni, hogy hozzájuk képest nem is vagy olyan csúnya, aztán meg nem fog érdekelni, hogy mások mit gondolnak rólad. Tehát éppenhogy segít elfogadni önmagadat.
2024. jún. 4. 10:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!