Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a meztelensé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a meztelenségről, nudizmusról?

Figyelt kérdés
Mennél nudista strandra, kipróbálnád milyen? Mennyire vagy prűd? Kor+nem.

2024. jún. 3. 21:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%

Én nem mennék, még itthon sem szoktam ruha nélkül lenni, de nem ítélem ez azokat, akik járnak.

25/N

2024. jún. 3. 21:46
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam (többször), kicsit se vagyok prűd. (f)
2024. jún. 3. 21:47
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a nudi strandolást. Nem feltétlenül azért mert izgató, hanem azért mert jól esik a szabadság 27/F
2024. jún. 3. 21:48
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Járunk Délegyházára és nagyon jó szabad érzés . 50 f
2024. jún. 3. 21:50
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nudista strandon nem voltam még, de a szaunát kifejezettek szeretem
2024. jún. 3. 21:57
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog meztelenül lenni és nudista strandra járni.
2024. jún. 3. 22:25
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok prűd, járok nudista strandra.

31F

2024. jún. 3. 22:27
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már, szaunába is rendszeresen járok. Szerintem szuper. A fürdőruha egy felesleges dolog. Nem vagyok szégyenlős, nem zavar, ha mások látnak ruhátlanul, de az igen, ha más cirkuszt csinál, amiért ruhátlan embert lát. Így hát akinek nincs komplexusa, az kénytelen elbújni, és nem az, akinek van. A prüdériát bárhol látványosan ki lehet élni, a prüdériától való szabadságot csak elrejtve.
2024. jún. 3. 22:28
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Tini koromban rendkívül szégyenlős voltam, de ez elmúlt már. Ha egyedül vagyok otthon, akkor gyakran vagyok meztelen. Nudista strandon nem voltam még, de szaunában viszont igen. El sem tudnám már képzelni a szaunázást fürdőruhában, csakis meztelenül.

A nudi strandot is kipróbálnám egyszer, igazából időm nincs rá.

A véleményem magáról a meztelenségről és a nudizmusról az, hogy egy teljesen természetes dolog, de csak a megfelelő helyeken, lsd. a fent említetteket. Teljesen más érzés meztelenül fürdeni a Balatonban vagy egy medencében, mint fürdőruhában. A plázában vagy egy étteremben nyilván nem kellene meztelenkedni, de strandokból lehetne több is, ahol meztelenkedni lehetne. Ennek ellenére elég kevés lehetőségük van a meztelenkedni vágyóknak: a Balatonnál összesen 1 naturista strand van, a magyarországi szaunák nagyobbik része fürdőruhás (pedig a szaunázni nem is nudizás céljából szoktak, csupán így egészséges), fürdőkben is nagyon ritka, ha fürdőruhamentes napokat tartanak.

Hogy mennyire vagyok prűd, gondolom kitaláltad már. Tehát ahol szabad meztelenkedni, ott gond nélkül levetkőzök, ahol nem szabad, ott nyilván nem teszem.

2024. jún. 3. 22:45
 10/36 anonim ***** válasza:
90%
#9 a prűdség az, ha valaki belülről fakadó gátlása miatt feszélyezve érzi magát meztelenül mások társaságában. Az nem prűdség, ha valaki ugyan nem szégyenlős, de okkal tart attól, hogy mások megbotránkoznak a ruhátlansága láttán, ezért ruhát vesz magára akkor is, ha az ugyan szükségtelen, de előírt (öncélú ruhaviselés). Ez egy külső eredetű kényszer. Aki ezt ignorálja, azt megbélyegzik; aki meg szándékosan mások megbotránkoztatására van ruhátlanul, azt kriminalizálják (ha férfi) illetve pszichiátriai esetnek nyilvánítják (ha nő).
2024. jún. 3. 22:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!