Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyen gáz dolog ha nyaltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen gáz dolog ha nyaltam barátnőmet ott lent?

Figyelt kérdés
szégyen gáz dolog ha nyaltam barátnőmet ott lent miközben egy másik férfi volt ott benne? barátnőm nagy orgazmust élt át így! utólag fura érzés nekem! barátnőm amúgy nagyon jó hozzám azóta az eset óta meg főleg

2024. jún. 2. 18:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
42%
Ja, ásd el magad.
2024. jún. 2. 18:05
 2/35 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy szégyen! Élveztétek az a lényeg
2024. jún. 2. 18:16
 3/35 A kérdező kommentje:
2es köszönöm! a szeretkezést nagyon élveztük úgy, érthető normális hogy barátnőmnek sokkal nagyobb orgazmusa volt így hogy egyszerre érezte a férfit magában és a nyelvemet?
2024. jún. 2. 18:34
 4/35 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen jobb volt így neki, intenzívebb inger volt.
2024. jún. 2. 18:38
 5/35 A kérdező kommentje:
4/ neked is köszönöm! tudom sokan elítélik ezt
2024. jún. 2. 18:47
 6/35 anonim ***** válasza:
73%
Hát kicsit bu zis, de ha neked jó volt...
2024. jún. 2. 18:55
 7/35 anonim ***** válasza:
87%

Mindig is fantáziáltam erről nőként.

Szerintem nem gáz.

2024. jún. 2. 19:18
 8/35 anonim ***** válasza:
65%
hat haver en nagyon perverz állat vagyok,nem mondom hogy átlagos dolog,szerintem benne is lennék,de a faszhoz remélem nem nyúltál😂
2024. jún. 2. 19:24
 9/35 anonim ***** válasza:
86%
Ha elveztetek akkor nincs ezzel semmi gond.
2024. jún. 2. 19:31
 10/35 A kérdező kommentje:
igen csodás volt! főleg az tetszett nekem hogy barátnőm nagyon élvezte hogy nyalom is miközben a másik férfi benne van! tényleg soha nem láttam még ilyen hatalmas orgazmussal pedig lassan 3 éve együtt vagyunk, kicsit ijesztő nekem meg tudom hogy ez valahol gáz de jó érzés volt nekem is úgy nyalni a punciját hogy egy férfi volt közben benne! és a hogy egymásba forrtak ott a látványuk is szép izgató volt
2024. jún. 2. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!