Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen szokatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen szokatlan szexfantáziád van, amit szeretnél megvalósítani, milyen, amiről tudod, hogy csak izgató álomkép, de nem mernéd meglépni?

Figyelt kérdés

Amennyiben nem szalonképes, vagy nem kívánod nyilvánosan megosztani, írd meg privát.

Örülnék, ha önmagukat nőnek kiadó pasik hanyagolnának.

máj. 26. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

Ez a gyengéd tanítgatás nem olyan nehéz. Meg nem is rossz, férfi szemmel nézve. Volt olyan kapcsolatom ahol ez is volt igazából ennek magától kell alakulnia.

29F (Mielőtt a sok perverz írna.)

máj. 27. 03:17
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

"(Mielőtt betalállnának a helyi szűzoltók meg a 45 éves "tanítóbácsik" leszögezném hogy nem ismerkedek.)"

Köszi hogy leírtad. Ebből már tudja mindenki hogy egy tipikus ostoba nő vagy.

máj. 27. 04:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Erdobe szexelni
máj. 27. 06:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kikötözve orgazmus kínzást kapni.
máj. 27. 06:34
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

a bukkake nagyon izgat.

Sokszor kapom az arcomra a pasimtól, de az ugye csak egy "adag". :)

máj. 27. 08:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nőként nővel szerettem volna/szeretném még mindig kipróbálni a szexet. De itt keleten ismerkedni sem tudok, valamint férj és gyerek mellett erre semmi esélyem sincs,hogy találjak valakit,aki beavatna.

Marad a fantázia..

máj. 27. 10:50
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#17 a férjed gyerekét neveled? Vagy hogy lett gyereked szex nélkül?:)
máj. 27. 10:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
18! Saját gyerek.Házasok vagyunk. Bi vagyok, nem leszbi...csak 1x próbálnám ki nővel.
máj. 27. 10:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Amit egyszer szeretnék megvalósítani, hogy a párommal elvonuljunk egy elszigetelt helyre, ahol huszonnégy órán keresztül ő, huszonnégy órán keresztül én vagyunk a másik teljes irányítása alatt.

Amit a való életben nem mernék megvalósítani, hogy egyszerre több férfival legyek és ők használjanak ki.

máj. 27. 11:00
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
45 vagyok, írtad, hogy az sok, úgyhogy nem ajánlom magam, de azért a tanítgatásnál nincs jobb dolog.
máj. 28. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!