Álmodban, milyen embernek látod magad, ugyanolyannak, mint valóságban vagy másnak, sovány vagy kövér emberként, netalán ideális alkatúnak?
Ha nem az alkatod, akkor talán más külső tulajdonságod tér el a valóságtól?
Estleg, különböző alkatúnak, megjelenésűnek álmodod magad szinte minden álmodban?
Álmodtad már, hogy ellenkező nemű vagy? Vagy ha nem ellenkező nemű, esetleg más szexuális beállítottágú?
(Akik nem emlékeznek az álmaikra, akik nem álmodnak, őket nem érinti a kérdés. Tehát, felesleges ideírni, hogy "Én nem álmodok. vagy Én nem emlékszem, milyen vagyok álmomban.")
Van egy visszatérő àlmom, amiben megdagadnak a végtagjaim.
Amúgy egy kàkabélű faszi vagyok, 173centi, 72kiló.
Ellenkező nemű àlomra nem emlékszem.
Érdekes kérdés! Én duci, mackós alkat vagyok, de mozgékony típus. Sokáig végeztem fizikai melót, és sportoltam is. Vékony soha nem voltam. Illetve 4 éves koromig, amikor kivették a manduláimat és felpuffadtam elég hamar, akár egy lufi. Azóta nem megy a fogyás csak kis adagokban.
Álmomban persze én is belülről látom a történéseket, de mondhatom, akkor nem mindig vagyok túlsúlyos, sokszor inkább kifejezetten sportos.
Ellenkező nemű voltam, de nem visszatérő esemény. Nem tudnám megmondani, hányszor esett meg. Talán 1-2 alkalommal.
Visszatérő álmom, hogy katona vagyok. Háborúról nem szoktam álmodni, inkább amolyan krimi, akció jellegűeket vagy csak hétköznapi helyzetek, amikor mégis katona vagyok.
Álmaim jellemzően kellemesek, nemigen van rémálmom. (szex persze akad bennük)
Voltam már más külsejű álmomban, de mindig hasonló az a test a valóshoz, túl nagy különbség nem jellemző. Leginkább a hajam, hajszínem tér el az eredetitől, de többnyire jellemző, hogy,az álombeli testemben kényelmesebben érzem magam, légiesebb az egész és ügyesebben használom. Például álmomban tudok cigánykerekezni, úszni, motorozni, stb.. a valóságban meg nem vagyok valami nagy tornász..
Állat még sosem voltam.
Egyszer voltam virág egy mezőn és féltem, hogy letaposnak.
Egyik álmomban férfi voltam. Szóval egymással beszélgetett a női és férfi énem és összeházasodni készültek.
Kiskamaszként picit ducibb voltam, akkoriban mindig vékonyan álmodtam magamról.
Most már kimondottan sportos vagyok, azóta a saját testemmel álmodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!