Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Férfinak való erényöve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Férfinak való erényövet mennyi időbe tellett megszoknotok?

Figyelt kérdés
Nekem kín szenvedés
2024. máj. 20. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem is azért van, hogy jól érezd benne magad :D
2024. máj. 20. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Ne hord..idiota.
2024. máj. 20. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Egyáltalán minek vesz fel valaki olyat?
2024. máj. 20. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Olyat kell vàlasztani ai eleve kényelmes. Ilyet hogy CB6k meg hasonlókat el kell felejteni. Holy Trainer kényelmes, de zàrt. Azt is e kell felejteni hosszú tàvon. Fémet szintén mert nehéz. Cobra stílusút keress, de olyat ami nem jön szét magàtól a gyenge illestések miatt. Az tisztítható, lightweight és kényelmes. Úgy àltalàban egy 2 hét mire megdzokod hogy rajtad van, 3-6 hónap mire enyhül a folyamatos libido.

Ha fàj hogy fejt van akkor nem jó.

2024. máj. 21. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 2 hét volt mire az alvást vmennyire megszoktam benne. De mire teljesen jól átaludtam az éjszakát, az kb másfél hónap volt. És kb fél év után mondtam azt, hogy gyakorlatilag, már fel sem tűnik ha rajtam van. Mostmár az a furcsa érzés ha épp nincs rajtam. Persze amikor fel akar állni benne azt észreveszem, meg még most is van h éjszaka felébredek rá (mostmár elég ritkán szerencsére), de az emberi test nagyon jól képes adoptálódni ezekhez a dolgokhoz, és már nem kattog ezen az agyam, hanem teljesen természetesen kezeli.

Egyébként sokan hordanak erényövet, csak nem ezen a fórumon vannak.

2024. máj. 22. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag kb.1hèt mire nagyjából jobb lesz.1hèt brutál,falat kapartam majdnem.Főleg nálam semmi szoktatás,csak feldobták. 1hèt után már egyre jobb kb 1hónap mire majdnem teljesen fájdalommentes. Mentálisan meg szemèlyisèg függő,mennyire akarod ezt a játèkot. Èn akartam,már 2ève 7/24 le vagyok lakatolva állandóan.Páromnál a kulcs,ő veszi le mosni,tisztítani,ès már teszi is vissza. Már az èletem rèsze,szerintem fura lenne nèlküle kb mint a csizma zokni nèlkül.
2024. máj. 22. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges egyből hosszú idővel kezdeni. Kellegy időszak amíg hozzászoksz.

Én először csak órákra vettem fel, aztán fél napra. Ezt csináltuk kb egy-másfél hónapig. Utána vettem először fel éjszakára. De ezt nehéz volt megszokni. Utána kb 2 hónapig úgy hordtam, hogy hétköznap csak napközben, hétvégén meg folyamatosan (péntek estétől vasárnap estéig - vagy ha jól viselkedtem, már vasárnap délelőtt lekerült). Ezután folyamatosan kezdtük növelgetni a napok számát, sokszor volt h tovább rajtam maradt, mint a hétvége, vagy már előbb bezárt a feleségem.

Nagyjából fél év után mertem belevágni hogy folyamatosan rajtam legyen. Úgy, hogy heti egyszer kerül le rólam.

És ezen is folyamatosan csökkentünk, eleinte csak büntetésből volt rajtam 2 hétig, mostmár egyre gyakoribb, ha a feleségemnek olyan kedve van. Szerintem őszre már az lesz az alap, hogy 2 hétig nem élvezhetek el.

2024. máj. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!