Ex nemzetközis kollégák, sikerült megszoknotok a belföldi fuvarokat?
Figyelt kérdés
22 évesen kezdtem a szakmát, hirtelen mélyvízbe egy nyergessel nemzetközibe 3 hetes kanyarokkal. 5 évig csináltam és végig imádtam, aztán lett barátnő, abből házasság, gyerek, stb, most pedig idehaza vállaltam munkát, hogy a családdal is lehessek. Még csak a harmadik hónapja dolgozom, de már utálom. Egy 4 tengelyes betonkeverővel dolgozom, és folyton koszos vagyok. Annó egy fehér pólóban végigdolgoztam egy napot, és másnap csak a verejték miatt kellett cserélnem, de amúgy makulátlan volt, most meg minden este mikor lezuhanyozom, majd' eldugul utánam a lefolyó. A pénz is a töredéke az eddiginek, eddig ha mondjuk Londonban megkívántam egy steaket, akkor hidegvérrel kifizettem azt egy étteremben, most meg fájjó szívvel veszek egy lángost a sarokról.2023. okt. 1. 15:23
1/1 anonim válasza:
Jajj de sajnállak, mert dolgozni kell. (amúgy nem😃)
És akkor engem néztek hülyének a nagy nemzetközisek, mert amig a kormányt tekertem levelezőn tanultam....
Adjál le az igényeidből, és akkor elég lesz q belföldi napidij is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!