Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szeretek randizni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretek randizni?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nem igazán szeretek randizi szorongok tőle. Engem nem vonz a szex, sok ideig azt hittem mert meleg vagyok, de lányokkal se kielégítő, emiatt nem szeretek ismerkedni. Félek, hogy ez így marad örökké és nem lesz soha senkim. Szerelmes se voltam még sose, nagyon nehezen tudok valakiért oda lenni. Szerintetek ez normális vagy valami mentális oka lehet?

2024. máj. 19. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem zavar a hiànya akkor teljesen rendben van.
2024. máj. 19. 17:37
 2/9 Nincstovább ***** válasza:
60%
Nem vagyunk egyformák, ahogy az ujjaink sem :) Ha téged kellemetlenül érintenek a randik és a velejáró történések, akkor nem kell erőltetni. Csak azért mert más így éli az életét, neked nem kell :)
2024. máj. 19. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg aszexuális vagy. Nincs ezzel gond, vannak így egy jó páan.
2024. máj. 19. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Én sem randiztam soha, meg nincs is párom se.

Azt az örökös marakodást amit az anyós-após szokott csinálni, kössz de kihagyom egy életre.

2024. máj. 19. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
viszont én nagyon szeretnék családot, pár, gondoskodni másról stb..:) nagyon tudok irigykedni amikor ez valakinek megvan már, vagy legalább egyszer megtapasztalta
2024. máj. 19. 17:53
 6/9 Nincstovább ***** válasza:
És szex meg randi nélkül hogyan szeretnéd ezt kivitelezni kisszívem?
2024. máj. 19. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél családot, de a szex nem érdekel, mindenképp olyan férfit keres aki hasonló beállítottságú mimt te.
2024. máj. 19. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Beültetéssel is lehet gyerek
2024. máj. 19. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne aszex pasival összejönni. Gyerek meg majd lesz valahogy.
2024. máj. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!