Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon a Szinvaban gaz randizni? En szeretem. 24L
Messengeren ismerkedek egy fiuval is mondta h talalkozzunk, gaz lenne a szinvaban? Nem a spar reszre gondolok :D
En szeretem, nagy, sok helyre le lehet ulni beszelgetni, van kavezo , tudunk utitot venni, tudunk enni venni..kozben szol egy kis laza zene a hatterben...
Elulnek vele egy kolaval valamelyik felso padon.
Gaz ha ezt elmondanam neki? Olyan nonek fog hinni aki semmit nem er?
Miskolci vagyok, és jelentem szerintem ultra gáz..
Az sok proli gyerek, tini, stb akik néha ott vannak
Meg a szinváról mindenkinek egy bevásárlóközpont jut eszébe. Nem egy kellemes kávézó.
Ha 16 éves vagy belefér.
De amúgy basszus. Üljetek be egy kávézóba, ott is szól a zene és nem egy proli hely
Gáznak nem gáz, de azért Miskolcon vannak jobb helyek is randizni, pláne tavasszal.
Egyébként mi Burger Kingben is voltunk (többek közt) az első randin, mert rá voltam függve a chili cheese nuggetsre, aztán én mondtam, hogy oda menjünk enni (hosszú randi volt, kellett az energia). Nem befolyásolja a kapcsolat minőségét, oda kell menni ahol komfortosan érzed magad és van lehetőségetek beszélgetni meg egymásra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!