Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miskolcon a Szinvaban gaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon a Szinvaban gaz randizni? En szeretem. 24L

Figyelt kérdés

Messengeren ismerkedek egy fiuval is mondta h talalkozzunk, gaz lenne a szinvaban? Nem a spar reszre gondolok :D

En szeretem, nagy, sok helyre le lehet ulni beszelgetni, van kavezo , tudunk utitot venni, tudunk enni venni..kozben szol egy kis laza zene a hatterben...

Elulnek vele egy kolaval valamelyik felso padon.

Gaz ha ezt elmondanam neki? Olyan nonek fog hinni aki semmit nem er?

2023. máj. 13. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Gaz
Nem gaz, nem fog olcsonak hinni
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Cicuskám, gyere Tévézgessünk.
2023. máj. 13. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Ez jónak hangzik. Szerintem nyugodtan kérd oda a randit. 30/F
2023. máj. 13. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem jön össze szólj, majd én elmegyek veled :D
2023. máj. 13. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Miskolci vagyok, és jelentem szerintem ultra gáz..

Az sok proli gyerek, tini, stb akik néha ott vannak

Meg a szinváról mindenkinek egy bevásárlóközpont jut eszébe. Nem egy kellemes kávézó.

Ha 16 éves vagy belefér.

De amúgy basszus. Üljetek be egy kávézóba, ott is szól a zene és nem egy proli hely

2023. máj. 13. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Gáznak nem gáz, de azért Miskolcon vannak jobb helyek is randizni, pláne tavasszal.

Egyébként mi Burger Kingben is voltunk (többek közt) az első randin, mert rá voltam függve a chili cheese nuggetsre, aztán én mondtam, hogy oda menjünk enni (hosszú randi volt, kellett az energia). Nem befolyásolja a kapcsolat minőségét, oda kell menni ahol komfortosan érzed magad és van lehetőségetek beszélgetni meg egymásra figyelni.

2023. máj. 13. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tini vagy nem gáz,ha felnőtt akkor inkább már a pláza.
2023. máj. 14. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!