Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak Miskolcon és Pécsen kívül még szerelemlakatok Magyarországon?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 21:44
2/13 anonim válasza:
Akárhol. Nekünk van Budapesten a Deákon, de látni hidakon is, az Erzsébet kilátóban, stb - stb. Oda raksz, ahova csak akarsz.
3/13 anonim válasza:
Kb. minden nagyobb városban vannak. Legalábbis azok alapján, amit eddig láttam. Megyeszékhelyeken szinte biztos, hogy lesz.
4/13 anonim válasza:
Szegeden is van a Belvárosi hídon.
5/13 anonim válasza:
Székesfehérváron is van a hídon, a plázánál.
6/13 anonim válasza:
Lillafüreden is van a vízesésnél.
8/13 anonim válasza:
Tapolcán is van a Malom-tónál, nagyon hangulatos.
9/13 anonim válasza:
Úgy tudom Miskolcon és Pécsen is vannak.
10/13 FoxtrotLidérc válasza:
Budapesten a Deákon nálunk van, az biztos. Amennyire tudom, a Városligetben, a Zielinski-hídra is szoktak kirakni lakatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!