Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon az Avasi kilato sotetben jo elso randinak?
Figyelt kérdés
En még nem voltam ott de megmondom oszinten kepeken nagyon csunya :D2022. nov. 7. 21:48
1/17 A kérdező kommentje:
Gyalog szeretnek felmenni az Erzsebet furdovel szemben levo helyrol. En vagyok a lany
2022. nov. 7. 21:49
2/17 A kérdező kommentje:
Sotetben biztosan szep a kilatas de sz epulet maga nagyon nem, ezert mem tudom nem veszi e el a kedvem ez
2022. nov. 7. 21:52
3/17 anonim válasza:
Avason? Sötétben?
Én még nem jártam ott, de ettől (pláne éjszaka) mindig óva intettek. 😆
Egyébként egy kilátó bármikor lehet romantikus szerintem. Pláne mondjuk ha csillagokat néztek onnan. Nem a kilátó szépsége a lényeg, hanem fentről a kilátás. 😇
4/17 A kérdező kommentje:
Nem is az avason van
2022. nov. 7. 22:03
5/17 anonim válasza:
Elnézést. Mint mondtam, nem jártam ott. De látom a lényeg is átment. 😪
6/17 anonim válasza:
Igen Nagyon szép es jó is szerintem
Szépen kivan világítva
Kávézó is van a kilátó tetejében
Nekem volt ott jó pár randin és a barátaimmal is sokat sétálunk arra
29/N
7/17 anonim válasza:
Mennyire ismered azt, akivel első randira készülsz?
8/17 A kérdező kommentje:
6. Ugye nem veszelyes az a hely?
Egyebkent hiaba terkep szerint az avason van, gyakorlatilag semmi koze szerintem az avashoz
2022. nov. 7. 22:17
9/17 A kérdező kommentje:
7. Semmennyire
2022. nov. 7. 22:17
10/17 anonim válasza:
9
És kinek az ötlete volt, hogy ott találkozzatok először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!