Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miskolcon az Avasi kilato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon az Avasi kilato sotetben jo elso randinak?

Figyelt kérdés
En még nem voltam ott de megmondom oszinten kepeken nagyon csunya :D
2022. nov. 7. 21:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az enyem

De még nem mondtam neki, ő csak azt mondta mikor talalkozzunk.

2022. nov. 7. 22:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Viszont en szeretnek oda menni. Nem volt még randim, es ez hozzam illo erdekes lenne.
2022. nov. 7. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2022. nov. 7. 22:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Ismerkedj mar mashol
2022. nov. 7. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14

Igazán kedves tőled. Nem szeretnék se veled, sem mással ismerkedni, mert párkapcsolatban élő heteroszexuális nő vagyok.

Segítő szándékból írtam neked, azért szántam későn este, fáradtan is időt a kérdésed megválaszolására, mert - feltéve, hogy nem troll vagy - akkor féltelek így ismeretlenül is, még olvasni is rossz volt, amit írtál, mert szerintem nagyon nagy felelőtlenség lenne ott, olyan körülmények között randiznod egy idegennel, amit leírtál.

Gondolom, fiatal lehetsz, ha első randira készülsz.

Felnőtt nő vagyok, és soha nem jutna eszembe első randira menni egy számomra teljesen ismeretlen férfival elhagyatott helyen, novemberben, sötétedés után, ahelyett, hogy egy biztonságos nyilvános helyen találkoznék vele, ahonnan bármikor biztonságosan távozni tudok, ha valami netalán nem lenne rendben.

2022. nov. 7. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos nem mennék oda. Veszélyesnek tűnik az az erdős rész.

Hallottam is róla vagy 15 éve egy különös dolgot, bár nem tudom, hogy igaz-e. Mindenesetre én még nappal sem mennék arra, nemhogy este, főleg csajjal...

2022. nov. 8. 02:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de ,az Avason van, azért az a neve. Az épület gány,a kilátás szép. De ott simán be tud húzni bármelyik bokorba az úriember, mármint a környékén,nem fent nyilván.
2022. nov. 8. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!