Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút nincsen mellem! Mit tegyek?
Ahogy korábban is mondták, ha szereted a barátod, és ő is téged, akkor ez nem lehet gond; olyannak szeret, amilyen vagy... plusz sötétben is érzi a kezével, ha megfog/megsimogat ott, hogy mekkora, szóval ennek szvsz végképp semmi értelme.
Ne parázz emiatt. Sok fiú kifejezetten szereti az ilyet (pl. én is). Ha a barátod is ilyen, akkor csak még inkább örülni fog neked.
Esetleg ha tudsz, feltehetnél valahova magadról egy oldalnézeti képet (nyilván ha fontos a felismerhetetlenség, arc ne látszódjon rajta, meg minden), és akkor jobban meg lehet ítélni, hogy mennyire "van" vagy "nincs". De mint írtam feljebb, lényegében édesmindegy.
Take it easy and don't worry, be happy. :)
Imádom az alkatodat. A gyengéim az ilyen vékony lányok akiknek szinte nincs is mellük. Rajtam kívül még van két másik barátom is akik ugyan erre a típusra gerjednek, de piszokul.
Könyörgök, ne tegyél vele semmit! Így a jó! :)
Szerintem is felrakhatsz magadról egy képet csak nyaktól lefele, hogy ne légy felismerhető, és linkeld ide be. Majd megmondjuk, hogy kicsi-e. ;) Szerintem nincs azzal semmi baj (így látatlanban is).
/már nem tudom hányadik válaszoló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!