Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt valóban nők azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt valóban nők azok között, akik nőkét válaszolnak? Tételezzük fel azért, hogy - bár kevesen - de vannak, ha igen, akkor vajon hány százalékban lehet az arányuk?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 14:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9

OK, ez korrekt.

Fenntartomm, hogy ez az egyik legjobb platform az ismerkedésre, csak más módon kell közelíteni.

2024. ápr. 11. 15:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Vagyunk, én is az vagyok, de jól írta a #9-es: rengeteg az idióta és perverz, aki privátban zargatja az embert.
2024. ápr. 11. 16:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, sokszor szoktam kommentelni a kérdésekhez!

Engem inkább a sok privát üzenet szokott lehozni. Írok egymás után 2-3 kérdéshez választ, majd ugyanaz a profil rögtön ugyanazt a sablon szöveget bemásolja 🤣🤣

Mikor megkérdezem, hogy “ te mindenkinek írsz? “ Akkor azt mondja nem. Aztán válaszolok neki a másik privátra is hogy “látom, hogy nem “ 🤣

2024. ápr. 11. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:

Én is valóban nő vagyok :)

Bár egész kevés kérdéshez szólok hozzá.

2024. ápr. 11. 22:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de a privátozók, képkéregetők, farokmutogatók, szexpartnerkeresők, amikor elutasítom őket, rögtön lepasiznak 😀
2024. ápr. 12. 05:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok de szórakozásból vagyok itt, szeretek beszélgetni másokkal de a legtöbben annyira primitívek hogy inkább hagyom a dolgot.
2024. ápr. 12. 11:58
 17/24 A kérdező kommentje:

15,16:

És olyan történt már, hogy ti írtatok rá másokra privátban?

2024. ápr. 12. 12:05
 18/24 anonim ***** válasza:
15 vagyok.Igen történt,de kizárólag a témával kapcsolatban és csak ha további kérdéseim vannak. Ha netán pasira írok,akkor én is pasinak adom ki magam,különben azonnal bepróbálkozik.Amúgy ez nagyon ritka,lehetőleg csak nőre.
2024. ápr. 12. 12:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Volt egy párszor, legtöbb esetben vissza se írtak.

16 voltam

2024. ápr. 12. 12:38
 20/24 A kérdező kommentje:

15

megértem, úgy nagyjából ismerem a "mezőnyt"

:)

16

Vissza sem írtak??? Férfiként? Ez meglepő

2024. ápr. 12. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!