Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt valóban nők azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt valóban nők azok között, akik nőkét válaszolnak? Tételezzük fel azért, hogy - bár kevesen - de vannak, ha igen, akkor vajon hány százalékban lehet az arányuk?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 14:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Az ide kapott válaszok alapján statisztikát készíteni... hááát elég rizikós, de hajrá.
2024. ápr. 11. 14:59
 2/24 anonim ***** válasza:
53%
szerintem 1%
2024. ápr. 11. 15:00
 3/24 kisördög1 ***** válasza:
79%
Akik pasi létükre nőnek adja ki magát, most majd nyilván bevallja mert te rákérdeztél igaz?!
2024. ápr. 11. 15:00
 4/24 A kérdező kommentje:

Csak mert borzasztóan dühítő, hogy éretlen, beteg lelkű, defektes emberek teszik fel ugyanazt a teljesen értelmetlen kérdést.

Az ilyen kérdésre értelmes ember, pláne értelmes lány/nő nem is válaszol.

Valamilyen módszer kellene a betegek, a kamusok és az önmaguknak válaszoló, önmagukkal beszélők kiszűrésére, meg arra, hogy az értelmetlenül feltett elmebeteg kérdésekre farkukat verők ne vegyék el a normális tartalmaktól az időt és a helyet...

2024. ápr. 11. 15:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. valódi nőként feljárok ide néhány naponta és szívesen válaszolok értelmes kérdésekre, vagy olyanokra, amivel esetleg segíthetek tizenéveseknek, hogy rendben legyenek a szexualitásukkal

Azt én is szomorúnak tartom, hogy a moderáció nem igazán törődik a nyilvánvalóan kamu, perverz és bizarr, sok esetben kimondottan káros kérdésekkel és válaszokkal.

2024. ápr. 11. 15:13
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért dühítő ez neked? Ha nem innen akarsz ismerkedni, hanem a téma érdekel egy kérdés kapvsán, nem mindegy, hogy nő vagy férfi? Amúgy én is megkapom, mihelyt közlöm, hogy nem ismerkedek innen “biztos pasi vagy” bizonyítsd be hogy nem. Természetesen képpel …
2024. ápr. 11. 15:14
 7/24 A kérdező kommentje:

A téma érdekel persze, a dühítő az, ha egymást érik a barom kérdések...

Ami az ismerkedést illeti, innen még mindig jobb ismerkedni, mint egy szexpartnerkereső oldalról.

Több okból is.

Csak a normális embert kell megtalálni hozzá, ehhez meg szűrőmunka kell, nem kicsi.

2024. ápr. 11. 15:20
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

100% hogy vannak.

arányt nem tudom.

2024. ápr. 11. 15:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk páran, persze. Én is szoktam válaszolgatni ebben a kategóriában meg az Egészségben is, ha látok olyan kérdést aminél tudok segíteni. Mondjuk még így is kapok priviket néha, többségében felizgult perverzektől akik képcserézni vagy szexchatelni akarnának, pedig tényleg csak segítő jelleggel válaszolgatok, az ilyen "Milyen most a fanszőröd?" kaliberű kérdéseket békén is hagyom mert nem akarom hogy betaláljanak. Szerintem a nők többségének elege van abból a kismillió idiótából akik rájuk ír borzalmasan primitív módon, ezért vagy nem teszik nyílvánossá a nemüket vagy élből nem válaszolnak privikre. Nekem annyi szerencsém van hogy a fogalmazásmódom miatt gyakran néznek pasinak, és békén is hagynak. A Gyakori szerintem amúgy sem a legjobb hely ismerkedésre.
2024. ápr. 11. 15:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Meglepően sok itt a nő egyébként. Levelezések más platformon, találkozások alapján mondom.
2024. ápr. 11. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!