Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne a szexet egyenlőe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne a szexet egyenlően elosztani, hogy ne a szép csávók meg a celebek dugjanak fejenként száz+ nőt cserélgetve míg egy tömeg sokkal ritkábban, sokszor csak házasodva vagy fizetve tud szexelni?

Figyelt kérdés

2024. márc. 23. 16:17
 81/103 anonim ***** válasza:
60%
Hamarabb lehet majd élethű robotokkal megoldani a szexet (kb 20 év), mint hogy a nőket kötelezzék a szexre.
2024. márc. 30. 06:43
 82/103 anonim ***** válasza:
60%

70

Te sem válaszolsz a mi kérdéseinkre...

2024. márc. 30. 07:51
 83/103 anonim ***** válasza:
78%

80

Az őt nem érdekli, hogy én lehányom a f*szát, csak dughasson nőt. Természetesen, csinosat, vékonyat, és ingyen...

2024. márc. 30. 07:53
 84/103 anonim ***** válasza:
7%

A noket a gazdasagi/penzugyi eletbol kellene fokozatosan kiszoritani, es nemi apartheidet letrehozni. Akkor majd vissza fognak venni az arcbol....

39F incel

2024. márc. 30. 08:06
 85/103 A kérdező kommentje:
Ötletbörze a téma. A kényszerszex a ti őrült agyatokból pattant ki, és úgy kardoskodtok ellene mintha én írtam volna. Olyan mintha megkérdezné valaki, hogy mit főzzön ebédre, erre arról írna három skizofrén esszéket, hogy a ciános leves miért nem jó ötlet és mik a mérgezés tünetei. :D
2024. márc. 30. 09:09
 86/103 anonim ***** válasza:

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy milyen ötleted lenne erre a szex elosztásra úgy, hogy minden nő kizárólag szimpátia (vagy egyedi érdek) alapján dönt továbbra is, hogy kivel szexel. Ebben az esetben marad a szexrobot szerintem.

2024. márc. 30. 09:38
 87/103 anonim ***** válasza:

85. Talán a szex az egyetlen dolog, amit nem lehet kontrollálni, sem elosztani, sem betiltani.

Akármilyen rendszer is van, az ember mindig meg fogja találni a módját, hogy az elérhető legjobbal (is) szexelhessen. Nem volt ez régen sem másképp, ott is félredugtak, ha akartak nemtől függetlenül..

Lehet, hogy egy általad elképzelt világban lenne egy nő, aki a te szinteden van, és szexelne veled, de ez nem azt jelenti, hogy hűséges is maradna és kihagyna egy (vagy több) alkalmat mással, aki jobban néz ki, izmosabb, nagyobb farka van🤷‍♀️

2024. márc. 30. 09:50
 88/103 anonim ***** válasza:
0%

"Talán a szex az egyetlen dolog, amit nem lehet kontrollálni, sem elosztani, sem betiltani"

Hitler es Sztalin ota tudjuk, hogy mindent lehet, ha van politikai akarat (meg eleg vagon).

39F incel

2024. márc. 30. 09:52
 89/103 anonim ***** válasza:
88.Álmodozz csak 🤣
2024. márc. 30. 10:10
 90/103 Ghgj ***** válasza:
79%

Kérdező, a szex közösülés, két ember kell hozzá. Mikor a szexet "osztod", akkor két ember akaratát osztod. Mondd már el a módját az újraelosztásnak, ami nem jár egyik fél akaratának semmibevételével. Tényleg kíváncsi vagyok, mert eddig még csak a vergődést látni tőled, hogy nEm ÉrTiTeK, aMiT MoNdOk, jÁrJaToK iSkOlÁbA :'((((

Szerintem azt, aki ilyen kérdést ír ki, azt el kellene érni, hogy ne tehessen ilyet. De persze nem úgy, hogy korlátozom, levágom a kezét vagy megölöm! Csak ezt kellene elérni. És ha azt gondolod kérdező, hogy ezzel a te jogod csorbulna, hát ostoba vagy, hiszen az a te fantáziád.

Agymosott. :D

2024. márc. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!