Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne a szexet egyenlőe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne a szexet egyenlően elosztani, hogy ne a szép csávók meg a celebek dugjanak fejenként száz+ nőt cserélgetve míg egy tömeg sokkal ritkábban, sokszor csak házasodva vagy fizetve tud szexelni?

Figyelt kérdés

2024. márc. 23. 16:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, a köver le tud fogyni. A fogatlannak is lehetnek ragyogó fehér fogai (implantátum vagy akármi). Az incel is becsajozhat.

Egy közös azonban van a fentiekben: Melózni kell hozzá!

Szóval én még mindig a börtöntöltelékeket vetném oda az inceleknek. Aki tud ettől jobb megoldást ami gyorsabb, olcsóbb és igazságosabb is, az jelezze!

2024. márc. 23. 17:54
 22/103 Ghgj ***** válasza:
91%
Hogy lenne már igazságos akarata ellenére valakit szexre felajánlani? Bolond vagy?
2024. márc. 23. 17:58
 23/103 anonim ***** válasza:
7%

Miért nem kérdőjelezed már meg annak igazságosságát is, ha valakit akarata ellenére tesznek be évekre a kaptárba?!

Tudod mi az, hogy BÜNTETÉS?

2024. márc. 23. 18:00
 24/103 A kérdező kommentje:
Na de ha lefogy sok melóval meg drága diétával a beteg, kövér nő, vagy a fogatlan nő műfogsort vesz, vagy ha a lúzercsávó elmegy csajozni akkor is már a kiindulásnál is a szépekhez képest behozhatatlan a hátrányuk. Akkor ilyen radikális butaságot összehordva a gazdagok is mondhatnák, hogy a mélyszegényeket börtönbe kell zárni, mert lusták dolgozni.
2024. márc. 23. 18:00
 25/103 anonim ***** válasza:
83%
Szánalmas rinya gép vagy.
2024. márc. 23. 18:02
 26/103 Ghgj ***** válasza:
68%
#23: Feltételezem te kaptál belőle sokat, hogy ilyen kegyetlen ember lett belőled.
2024. márc. 23. 18:08
 27/103 anonim ***** válasza:
8%
Nem vagyok kegyetlen, hanem igazságos. Csak mondom, hogy az USA sok államában halálbüntetés is van mai napig. Ők mind kegyetlenek?
2024. márc. 23. 18:14
 28/103 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok chad, de nem kellene a kiutalt punci. Nekem alap, hogy a partner is vonzódik hozzám. És azt sem akarnám, hogy engem utaljanak ki egy számomra nem tetsző nőnek. Az egész evolúció arról szól, hogy az erősebb kutya szaporodik.
2024. márc. 23. 18:18
 29/103 A kérdező kommentje:
De ha már evolúció, régen nem az volt, meg még most is egyes elszigetelt helyeken, hogy aki jobb vadász volt, annak volt több felesége, mert ő volt aki a több hasznot hozta? Attól hogy valaki szép, még nem biztos, hogy szorgalmasabban, vagy jobban dolgozik és százszor többet tesz az asztalra mint az átlagember.
2024. márc. 23. 18:39
 30/103 Ghgj ***** válasza:
94%

#29: Tudod, hogy mitől szép valaki? Hogy ápolt, hidratált és van elég pénze + akarata az ápoltságot fenntartani -> fogorvoshoz járni, edzeni, tisztálkodni, fodrászhoz menni, stb. Tehát látszik rajta, hogy megvannak az erőforrásai ahhoz, hogy igazodjon a világ körülményeihez, életrevaló. Szóval a szép emberek a jó vadászok. :) És ne gyere a genetikával kérlek, látom én a pasikat bulldog fejű csajokért rajongani, mert edzett, vékony, stb.

Amúgy a természeti népek között nem jellemző a poligámia. Jellemzően nem volt/nincs házasság, a gyerek páréves koráig az anyján van szinte állandóan, aztán megy a közösbe. Dél-Amerikában olyan törzs is volt, akiknél a terhes nőt szokás volt minél több embernek "kezelnie", mert egyrészt azt vallották, hogy az "öntözéstől" erősebb lesz a gyerek, plusz minél több férfi jöhetett számításba, mint apa, annál inkább biztosított volt a gyerek felnövése. Plusz nem tudom, hogy hogy képzelitek, de kizárt, hogy az egyik felnőtt férfi mondjuk naponta 3 vadat lőtt, a másik 3 hetente egyet, ezért nem jutott nekik nő. :D Az ilyen népek, mivel nem volt fejlett tartósítási eljárás, nem halmozták/halmozzák az ételt, a férfiak többet barkácsoltak és aludtak arányaiban, mint vadásztak.

2024. márc. 23. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!