Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kaptam egy papírt, amin az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kaptam egy papírt, amin az áll hogy nemi identitás zavaros vagyok, mit tudok vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ha kaptam egy ilyen papirt a kórházba, akkor ezzel a papírral mit tudok kezdeni?

2024. márc. 21. 19:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#6 az ítélkezés szerintem egyfajta betegség, talán nálad nem okés valami, amit azzal próbálsz kompenzálni, hogy itt engem inzultálsz és diagnosztizálsz, nézz magadba talán kedves "professzor" bizonyára nagyon értelmes egyéniség vagy, örülök hogy itt kibontakozól hajrá, elvégre az olyan szánalmas egyedek mint te attól érzik magukat többnek, ha másokat b*szogatnak, fel nem tudom fogni miért is olyan hihetelen, hogy kaptam egy papírt amiben ez volt, magyarázzátok el légyszíves.
2024. márc. 21. 21:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Külföldön merre tovább? El megyek egy pszichológushoz? (Gondolom) És aztán?
2024. márc. 21. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezed tőle, hogy abban az országban hogy szabályozzák a nemváltást, mi a menete.
2024. márc. 21. 21:10
 14/19 StevenUp ***** válasza:
6%
Szerintem is külföld. Aztán ott letelepedsz és boldogan élsz amíg bele nem halsz valami nemi betegségbe. 🤷‍♂️
2024. márc. 21. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
15%
A papírral semmit sem tudsz kezdeni, a hajadra kenheted. Külföldön megcsinálják, de ott lesz előtte egy külön felmérés. Ha az okés ÉS jó sok pénzed van akkor majd fércelnek rajtad valamit. Ettől még itthon Józsika maradsz jogilag és minden más értelemben is.
2024. márc. 21. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
19%
A transznemű az zavaros mindenben.
2024. márc. 22. 05:33
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ mit akarsz vele kezdeni 😅.

Csinálhatod a 🧑 -> 👩 vagy a 👩 -> 🧑 műveletet. Mivel nem írtad mit szeretnél ezért nagyon válaszolni se lehet.

2024. márc. 22. 23:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kód ez? F64 vagy F64.8? Az egyikkel belekezdhetsz a hormonterápia a másikkal kitörölheted
2024. márc. 24. 10:33
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy ki mondta, hogy itthon nem lehet semmit sem csinálni? Hivatalos nem és névváltoztatáson kívül mindent lehet itthon csinálni, hormonterápia, műtét, másik nem ruháinak vásárlása... mindent
2024. márc. 25. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!