Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erőszak volt? Ugy erzem en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszak volt? Ugy erzem en vagyok a hibás.

Figyelt kérdés
Igazabol elmentem egy sraccal randizni. Jol is nezett ki viszont nem akartam tovabb menni egy határnál miutan felvitt a lakására. Igazabol tenyleg nem nezett ki rosszul de hiaba ellenkeztem vagy barmi nem ignoralta a dolgot Es megtette. En meg csak vartam hogy vege legyen Es utana nagyon rosszul ereztem magam. Nem tudom eldönteni hogy ez erőszak volt e.

2024. febr. 29. 21:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Erőszak volt jeletsed fel
2024. febr. 29. 21:14
 2/18 StevenUp ***** válasza:
52%

Nem lehetett valami acélos ellenállás.

Van egy 50 kilós lány ismerősöm, az a széket szétverné annak a hátán aki akarata ellenére akar vele dugni.

A pasi tapló volt. Megérdemelné, hogy valaki elkenje a száját. De ha nőként ennyire esetlen vagy akkor -már elnézést a szójátékért - de minek mész nyitott szájjal a f*szerdőbe?

2024. febr. 29. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha erőszak volt, akkor jelentsd fel (de tudd, a hamis vád is büntetendő)! Egyébként ha nem akarsz tovább menni egy határnál, akkor nem mész fel a lakására...
2024. febr. 29. 21:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Te is fiú vagy?

Ha ellenálltál, de megtette, az erőszak.

2024. febr. 29. 21:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem elotte meg senkivel.
2024. febr. 29. 21:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ez történt Veled.

Igen, ez erőszak volt. Tudd, hogy bármikor jogod van nemet mondani és a másik köteles ezt tudomásul venni. A bármikor azt jelenti, hogyha éppen letolta a nadrágját vagy már szex közben vagytok is mondhatod, hogy nem akarod ezt. És egy normális pasi ezt el is fogadja.

Ha azt fontolgatod, hogy feljelentést teszel, ezt mindenképpen olvasd végig:

[link]

Az előttem szólókkal szemben én nem feltétlenül bátorítalak, hogy mindenképp tegyél feljelentést, mert sajnos a jelenlegi rendszer elég rideg, sokszor kegyetlen és megy ugyanaz az áldozathibáztatás, mint itt fent egy-két hozzászólásban és újra élheted az egészet.

De a feldolgozásban javaslom, hogy beszélj egy baráttal, családtaggal, keress fel egy szakembert.

Ha senkivel nem tudod most megbeszélni írhatsz nekem is nyugodtan, de én nem vagyok szakember.

Sok erőt kívánok Neked!

2024. febr. 29. 22:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért egyet nagyon fontos tisztázni:

Konkrétan próbáltál ellenkezni? Jelezted neki, hogy nem akarod?

Ha így volt, egyértelmű az erőszak.

Ha nem mondtál semmit, csak tűrted, akkor sajnálom, hogy ez történt veled, de ezt erőszaknak akkor nehéz lesz eladni...

2024. febr. 29. 22:24
 8/18 A kérdező kommentje:
Mondtam tobbszor is hogy sajnalom de nem szeretnek de szimplan nem érdekelte. Inkabb vartam hogy vege legyen, nincs ertelme ötödszörre is jelezni.
2024. febr. 29. 22:34
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Ott bukott el a dolog hogy magadtól felmentél, mert ugye nem ő rángatott fel. Vagy is, innentől ha még fel is jelentenéd, már el is veszítetted az egészet.
2024. febr. 29. 23:46
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Azért nagyon remélem, hogy az itt kommentelők nem gondolják komolyan azt, hogyha egy lány, nő felmegy a lakásukra, akkor fel vannak rá jogosítva, hogy megerőszakolják. Azért az agyam eldobom.
2024. febr. 29. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!