Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen szituban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen szituban pisiltetek be szándékosan?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok hogy pl. esőben bőrig ázva meg ilyenek.

2024. febr. 25. 12:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
78%

17# ezt jól látod!

18# egyetértek!

19# gondolom ugyanaz vagy aki itt beszólogat egy ideje, hát éld az unalmas életedet boldogan és örülj magadnak, hogy ennyire szűk látókörű vagy! Kellemetlen lehet két bites aggyal élni..

2024. febr. 29. 15:56
 22/32 anonim ***** válasza:
91%

Mindkét oldalt meg tudom érteni.

A félelmét is annak, aki ezeket a kérdéseket ellenzi. Volt már velem, hogy online elkezdtem csevegni egy omorasi kedvelő társasággal és amikor megtudták, hogy nő vagyok, olyan perverz disznó stílusra váltottak, amilyennel egy emberi lénnyel NEM illik beszélni. Nem idézem miket írtak, ahhoz túl nő vagyok, de nagyon sértő volt.

Viszont attól, hogy valaki szereti visszatartani a vizeletét vagy bepisilni, nem lesz automatikusan elmebeteg. Mindenkinek más a fétise.

Ott van a felhasználó, akinek a mániája a büdös láb csikizése, meg se nyitom a kérdését, ha meglátom, mert gusztustalan, nem érdekel, de ha neki ez jön be, egészségére.

2024. márc. 2. 14:05
 23/32 anonim ***** válasza:
A 18-as hozzászólást olvasva gondolkozom, hogy ez a kérdés miért nincs a felnőtt kategóriában?
2024. márc. 2. 14:07
 24/32 anonim ***** válasza:
3%
kb 3 éves voltam és nem vehettem fel azt a ruhát amit akartam. 3 éves kor után direkt bepisilni elég beteg vagy perverz elme.
2024. márc. 2. 14:32
 25/32 anonim ***** válasza:
75%
22es már miért lenne gustustalan? Hiszen ne bánt vele mást így örüljünk neki hogy erre izgul. Nem rosszabb az se mint a bepisilés fétis.
2024. márc. 2. 14:33
 26/32 anonim ***** válasza:
25, attól hogy nem bánt senkit, gusztustalan nekem. Nem érdekel, nem vagyok rá kívámcsi, ezért nem olvasom el, mert engem nem izgat, emgem pont taszít efy büdös láb, de ha őt ez izgatja, akkor jó neki.
2024. márc. 2. 14:36
 27/32 anonim ***** válasza:
86%

Nekem pl most nagyon kell ppisilnem és direkt pisilést utánzó hangokat fogok nézni videókban, hogy lássam, kibírom a végéig.

Elfogadom, hogy másnak ettől forog a gyomra, ezért nem is gondolom rossznak azt, aki erre nem kíváncsi.

2024. márc. 2. 14:40
 28/32 anonim ***** válasza:
27%
Azt is élvezitek ha a szátokba vizelnek és székelnek? Gondolom igen hiszen ugyan az.
2024. márc. 2. 14:47
 29/32 anonim ***** válasza:
76%
28, én azt pont nem szerintem amit a 18-as írt nagyon beteg.
2024. márc. 2. 14:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

28#

Egyáltalán nem ugyanaz!!

2024. márc. 2. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!