Miből jönnétek rá ha valaki nem csak simán, ártatlanul mögöttetek megy az utcán, hanem szándékosan követni akar?
18:25
azt inkabb ne.. ha nem csak kovetni akar akkor ott baj lesz
Érzem.
Egyszerűen megérzem már. 2017 óta egyedül járkálok haza éjjel, mostanra már tökéletes radarom van arra, hogy ki az, aki ártatlan, meg ki az, akinél bal kezemben a kulccsomómat tartom, a jobban meg a sokkolót. Használnom is kellett sajnos egyszer, akkor is a fszkalapnak állt feljebb, miután a f.szát mutogatta, elmondta, mit csinálna velem, hazáig követett én meg edzett vagyok ilyenekre, miután gyorskötözővel megkötöttem a két kezét, magyarázta aztán a rendőrnek, hogy őt itt én indokolatlanul fogva tartom, hát a rendőr pofánröhögte, és elvitte.
Írt nekem privátot valaki a 4. válasszal összefüggésben...
Privát kommunikációba nem bocsátkozom, - ezért itt megírom:
Igen. Volt rá példa, hogy "keringőztünk" egy kicsit.
Utólag kiderült, hogy hatósági jogkörrel felruházott emberek kíváncsiskodtak valamiért utánam, de soha nem derült ki, hogy mi a fészkes fenét akartak tőlem, - pedig többször is felkínáltam nekik alkalmat arra, hogy megbeszéljük, miért koslatnak utánam. Nem fogok itt tippeket adni senkinek, - de abban biztos vagyok, hogy nem voltam kellemes munkadarab számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!