Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet egyes nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet egyes nőknek ilyen illata?

Figyelt kérdés
Néha érzek olyan illatot egyes nőkről, ami azonnal brutálisan beindít, legszívesebben ott helyben magamévá tenném, ha lehetne, annyira erősen hat rám. Nem tudom mi lehet ez, de feljárja sokszor az egész helyet, ahol éppen van. Nagyon kellemes illat, de nem is tudom mihez hasonlítani. Egyértelműen nem parfüm, meg semmi ilyesmi. Nem is érzem mindig ugyanarról a nőről sem, csak nagyon ritkán. Erre van valakinek valamiféle magyarázata? Esetleg érzett hasonlót valaha?
2024. febr. 25. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10 és akkor azért mert nő vagy, sokkal jobb vagy nálam (mindenben), azt hiszed?

Kifinomult a szaglásom, szóval ne akarj alaptalanul meghazuttolni. Tudom mit érzek, nem vagyok hülye

2024. febr. 25. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 nem azért írtam, mert jobbnak gondolom magam. Nem hiszem ezt. Egyszerűen csak, elképesztően ápolatlan, elhanyagolt nők társaságában kell mozognod ahhoz, hogy ezt ki tudd szagolni, akik nem fürdenek, és nem cserélnek betétet napokig, vagy ilyesmi.

A női parfümök sokszor bőrközeli komponensekre (pl. ambroxánra) száradnak le, lehet inkább valami ilyesmit érezhetsz, vagy simán izzadságszag keveredik az adott hormonális állapotuk szagával, az öblítő szagával, a dezodor szagával stb.

Hidd el én rengeteg nővel dolgozom együtt, soha nem tudjuk megállapítani, melyikünk menstruál éppen.

2024. febr. 25. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 De akkorse tudhatod milyen a szaglása :D Ez olyan ha te zseni vahy matekból és durva dolgokat tudsz kiszámolni, valaki meghazudtolna hogy te biztos nem tudod azt... Nem tudhatod. Lehet hogy kamuzik, lehet hogy nem
2024. febr. 25. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszi #13-as. Én egy kicsit megosztóbb példát tudtam volna írni, de nem akarom itt feleslegesen elvinni a hangsúlyt.

#12! (Fú de rossz, hogy itt nincsenek keresztnevek se)

Súlyos tárgyi tévedésben vagy, ha azt gondolod:

"Egyszerűen csak, elképesztően ápolatlan, elhanyagolt nők társaságában kell mozognod ahhoz"

Nem, ez nem így van. Annak kicsit másabb a szaga. Nem a vér vagy a vagina szagát érzem menstruációkor. Nézd meg, írtam is hogy betét vagy tampon az mindegy. Nem mellesleg a vér szagát is nagyon könnyen megérzem. Mármint a friss vérét (magamon ha pl megvágom magam borotválkozás közben épp csak annyira, hogy nem érzem és még nem is látom)

2024. febr. 25. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 oké, meghagylak ebben a hitedben, ha ettől vagy boldog :)

Ez olyasmi, amit sose tudsz bizonyítani, ahogy az ellenkezőjét sem (hacsak le nem rántod a bugyiját az adott nőnek), szóval pont mint a kártyajóslás, vagy igaz, vagy nem, és kb annyira vicces is.

2024. febr. 25. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vicces. És amúgy de igen, tudom bizonyítani. Épp nem itt és most, de tudom.
2024. febr. 25. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyre jobb a sztori. Mindjárt kiderül hogy egyszer megharapott egy radioaktív kutya és te lettél Dogman hogy ilyen szaglásod van?
2024. febr. 25. 23:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!