Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undorodik tőlem a férjem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodik tőlem a férjem, de válni nem akar. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mióta 2 gyerekünk van,nem akar velem szexelni, hiába veszekszem, válással fenyegetem, azt mondta,hogy miért mindig a rosszat nézem benne, miért nem azt, hogy mennyi jó van a házasságunkban? Meg hogy senkinek sem tökéletes a házassága. Ez normális? Szexmentes házasságban kellene megöregednem?
ma 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért undorodik? Mit mondd?

Meghíztál?

ma 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka, hogy undorodik?
ma 19:24
 3/19 A kérdező kommentje:
2 gyerek után már nem olyan az alakom,mint régen. Na de ő sem olyan màr,mint amikor megismertem,mégsem undorodok tőle!
ma 19:27
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Akkor nem normális, bocsi.
ma 19:27
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Hagyjátok már ezt a meghíztál faxságot, én híztam 30 kg ott, de a férjem engem szeret, és nem undorodott meg.

Ő is hízott eltelt 30 év és van szex, ha csak a testedet szerette akkor baszhatod, de mondjuk aki tudja hogy csak a minta nő a nő, ne csináljon gyereket.

Válj el ő félre dug, vagy dugj te is félre.

ma 19:28
 6/19 anonim ***** válasza:
24%
Le kell fogyni
ma 19:33
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Tarts szeretőt!
ma 19:34
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező.Simán van olyan is, hogy a külsőnek ehhez semmi köze, más miatt ábrándult ki belőled.

Hiába fenyegetőzöl, mert a fenyegetőzéstől még nem kívánt meg senki senkit.

Itt egy dolgot tudsz tenni.Leülteted a férjed és elmondod neki, hogy te nem tudsz így élni, mit gondol, mi lenne erre a megoldás? Ha azt mondja, hogy végleg kiábrándult belőled, akkor jön az, hogy ezt tudomásul veszed és éltek így tovább, vagy elváltok.Itt nincs más út, csak ez.

ma 19:39
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Meg kell beszélni miért nem akar szexelni. Vagy tényleg félre jár vagy van valami más. Én is híztam két gyerek után de elmondása szerint így jobban tetszem neki és én is igy látom rajta.
ma 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Nyitott házasság.
ma 19:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!