Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undorodik tőlem a férjem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodik tőlem a férjem, de válni nem akar. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mióta 2 gyerekünk van,nem akar velem szexelni, hiába veszekszem, válással fenyegetem, azt mondta,hogy miért mindig a rosszat nézem benne, miért nem azt, hogy mennyi jó van a házasságunkban? Meg hogy senkinek sem tökéletes a házassága. Ez normális? Szexmentes házasságban kellene megöregednem?
tegnap 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Pls... ne fenyegetőzz, hanem válj el.... nyilván neki van más, te meg jó vagy mosóasszonynak.
tegnap 20:01
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Le kell fogyni.
tegnap 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Szült 2 gyereket, szerinted majd ha lefogy az a bőr nem változik,a mell nem ereszkedik.

Nem kell lefogyni csak ha ő neki az jobb, egy ilyen silány véglényért felesleges.

Válj el és találsz mást aki tényleg szeret.

tegnap 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy kellene, adhatsz magadnak esélyt és tiszta lappal kezdhetsz mással ( vagy egyedül).
tegnap 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:
6%
Sose értem egy jó női testet miért kell tönkre tenni gyerekkel.
tegnap 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell a beleegyezése a válásba. Azért, mert neki kényelmes, hogy van egy házicselédje, aki a gyerekeit is helyben neveli, neked nem kell benne maradnod egy ilyen megalázó szituban. És nem, nem kell elhinned, hogy gusztustalan vagy!
tegnap 21:29
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Apás szülés volt?
tegnap 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:
9%

15# Sose értettem, miért kell eleresztenie magát annak aki szült egy két gyereket?

Itt vagyok közel 50 évesen, ugyanazok a cuccok jók rám amik 20-25 éve.

Sportolok, és nem is kivánok már annyit enni mint fiatalon.

tegnap 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
Válj el tőle.
tegnap 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha anyagilag meg tudsz lenni nélküle, akkor válj el. Ha nem, akkor tarts szeretőt.
tegnap 22:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!