Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet egyes nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet egyes nőknek ilyen illata?

Figyelt kérdés
Néha érzek olyan illatot egyes nőkről, ami azonnal brutálisan beindít, legszívesebben ott helyben magamévá tenném, ha lehetne, annyira erősen hat rám. Nem tudom mi lehet ez, de feljárja sokszor az egész helyet, ahol éppen van. Nagyon kellemes illat, de nem is tudom mihez hasonlítani. Egyértelműen nem parfüm, meg semmi ilyesmi. Nem is érzem mindig ugyanarról a nőről sem, csak nagyon ritkán. Erre van valakinek valamiféle magyarázata? Esetleg érzett hasonlót valaha?
2024. febr. 25. 08:59
1 2
 1/17 StevenUp ***** válasza:
100%
Pedig ez parfüm. Te meg rég dugtál. Hiába próbálod máshogy magyarázni ennyire nincs feromon szaga egy nőnek se.
2024. febr. 25. 09:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi bőr is tartalmaz apokrin mirigyeket, melyek eloszlása jelentős átfedést mutat az állatvilágban megtalálható hasonló mirigyekével.

Az apokrin mirigyeket illatmirigyeknek is nevezzük, melyek nagy számban találhatók a köldök, a hónalj, a mellbimbó, a végbélnyílás és a nemi szervek körüli bőrterületeken.

A szexualitással kapcsolatos szerepükre utal, hogy a pubertásig nem mutatnak élénk szekréciós aktivitást, működésük a serdülőkorban indul be igazán. Nőknél a szekrétum összetétele a menstruációs ciklusnak megfelelően változik.

2024. febr. 25. 09:07
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező! A bakteriális vaginózist 1,5 méterről kiszagolom, olykor nadrágon keresztül. Menstruáló nők jelenlétét (fura hogy nem mindenkit, de mindegy hogy tampon vagy betét) pedig már akkor észlelem mikor belépek egy adott terembe.

Viszont olyat nem tapasztaltam még, amiről te beszélsz. Úgyhogy tuti valami parfümöt, mosószert vagy öblítőt érzel. Esetleg alapozó vagy más kenve

Mert ha azt mondod az enyémtől is jobb szaglásod van, azt fenntartásokkal kezelem...

Hetero férfi

2024. febr. 25. 09:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi lehet igazából. Én is valami hormonális dologra gondolok a menstruációs ciklussal összefüggésben. Igen amúgy a menstruációt is sűrűn megérzem, de az nem különösebben izgató, bár hasonló illat egyébként. De lehet esetleg feromon parfüm is talán. Tényleg senki nem érzett még ilyet?
2024. febr. 25. 09:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pedig feromon. Én is szoktam érezni. Nem lehet semmihez hasonlítani, nem tudom milyen illat ez. Viszont olyan módon ösztönöz a szexre, hogy az felülírja a racionalitást.
2024. febr. 25. 09:52
 6/17 anonim ***** válasza:
3# Nem is tudtam, hogy az erdélyi kopók szoktak gyakorizni.
2024. febr. 25. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Volt egy ismerősöm, akinek menses idején volt fura illata, de nem rossz.
2024. febr. 25. 10:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Parfüm, sampon vagy valami krém :)
2024. febr. 25. 12:19
 9/17 anonim ***** válasza:

"amúgy a menstruációt is sűrűn megérzem, de az nem különösebben izgató, bár hasonló illat egyébként"

Most vagy nem érzed a menstruációt vagy nem tudom, mert az marhára nem kellemes. Nem azért mert erős, hanem egyszerűen taszító a tónus. Komolyan, egy kemény sportolás után sokkal kellemesebb a csajok illata.

#3 voltam

2024. febr. 25. 13:08
 10/17 anonim ***** válasza:
#3 száz százalék, hogy nem érzed a menstruáló nőket. Lehet érzel valamit, de az nem az. Nőként én sem érzem meg más nőkön, pedig én is menstruálok, tudom milyen szaga van. Az hogy egy pasi ezt megérezze, kizárt.
2024. febr. 25. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!