Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolja minden privátoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden privátozó, hogy nő vagyok?

Figyelt kérdés
Ha kiírok egy kérdést vagy válaszolok és nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy mi a nemem, mert szimplán csak egy kérdésre válaszoltam, azonnal úgy jönnek a privátok, hogy biztos hogy nő vagyok, és hogy azonnal ismerkedni akarok. Majd ha válaszolok, hogy "nem, férfi vagyok", akkor meg hirtelen eltűnik, vagy egy paraszt vagyok. Ez mire jó?

2024. febr. 20. 12:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Én már nem válaszolok privátra. Nekem is volt, hogy azt hitték nő vagyok. Válaszoltam, hogy férfi vagyok, akkor volt aki elkezdett anyázni, volt aki leállatozott.
2024. febr. 20. 13:10
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
#10 kb. 1 hete regisztálram fel, de már most van 10 olyan barom, aki kb. minden válaszom után ír egy privit 28N
2024. febr. 20. 13:12
 13/23 A kérdező kommentje:
#12, tudod is a nevüket mi?😂
2024. febr. 20. 13:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Sosem írom oda, a nemem.

Néha beesik egy-két privát, de nem jellemző.

Ha privát vadász kérdésekhez válaszolgatsz, akkor nem meglepő, hogy jönnek, de olyankor felesleges is a műfelháborodás.

2024. febr. 20. 13:36
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Kb az egész kategória privát vadász 🤣🤣🤣
2024. febr. 20. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:
61%
Azt vettem észre, hogy sokan elképzelik, hogy te ki vagy, milyen vagy és a látomásukhoz írnak ami sokszor köszönő viszonyban sincs a valósággal.
2024. febr. 20. 13:39
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
Én is ezt tapasztalom:)
2024. febr. 20. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Írd oda hogy férfi vagy problama megoldva csak egy F betű kell:) amúgy is hasznos lehet tudni a valasznal hogy férfi vagy női vélemény
2024. febr. 20. 13:46
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

Nekem meg nem hiszik el, hogy nő vagyok 😅

Ilyen ez.

A múltkor is feltettem egy kérdést és megállapították, hogy minek erőlködök, nekem úgysem jut semmilyen nő.

Hát rendben 😀

2024. febr. 20. 14:58
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

Pontosan. Ki milyen kérdéshez ír, olyan számú privátot szakít :)

Egyszer dumáltuk egy pasival, hogy több privátot kap mint én. :D

És igen, minden ilyen jellegű kérdés, meg hozzászólás szimpla műfelháborodás.

2024. febr. 20. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!