Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltottak már le itt mások, mert privátoztál rájuk?
1. Ha letiltottak ha nem, ez számomra nem fog kiderülni, mert üzenetet küldeni továbbra is lehet, csak a címzett nem látja.
2. Nem szoktam kezdeményezni beszélgetéseket. Senkit sem szeretnék kéretlenül zaklatni.
Korom/Nemem!
Senkinek nem írtam még privátot. Ellenben mindenkit tiltok akitől jön. 🤷♀️
22L
Persze, hogy szabad. Válaszolni viszont nem kötelező, sőt TILTANI IS SZABAD! Én mindenkit tiltok.
Most akkor jelentesz?
😁😁😁
Elég sok privátot írtam már, persze nem farokképeket meg anyázásokat, de valószínűleg így is tiltottak már páran.
31F
1, Igen, tutira volt, aki letiltott már;
"Ha letiltottak ha nem, ez számomra nem fog kiderülni...":
Pedig 2+1 jele van annak, hogy letiltottak (tapasztalat):
A, Amikor írsz valakinek, válaszol, de épp abban az időszakban tilt le, akkor az oldal egy rövid időre elérhetetlen lesz, nehézkesen tudod használni, majd visszaáll a régi, jó működésre;
B, A ranglistákat megnézve nem találod a privátozó nicknevét (bár lehet, hogy mert az 500. rangsor fölött van <pl.: 512.> de ha alatta van, akkor meg), mert "tiltott név" szerepel helyette;
+1: Van, aki törli magát, akkor meg szám/betű kombinációt talál a ranglistán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!