Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ,ha egy kislány kihívóan öltözködik?

Figyelt kérdés

Pont sétáltam haza a munkahelyről ,mikor szembe jött velem egy kihívó ruhába öltözött kislány(max12) ,akinek vörös rúzsozzva volt az ajka.

(Most nem feltétlenül a vörös rúzsozson van a hangsúly ,hanem a nagy egészen.)

(Ezt a kérdést azért ide töltöttem fel ,mert a kihívó öltözködés fokozza a szexuális vágyakat.És így én szerintem emiatt a szexualitás kategóriába tartozik a kérdés.)

2024. febr. 15. 16:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Te lettél az erkölcsrendészet?

Attól miért kellene bárkinek másképpen öltöznie, mert például egyesek nem tudják a micsodájukat a gatyájukban tartani.

Arról nem is beszélve, hogy felnőtt férfiként semmi szexuálisan vonzót nem látok egy 12 éves kislányban...

2024. febr. 15. 16:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Én se ,de pl a pedofilok már annál inkább
2024. febr. 15. 16:33
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát én biztos korainak tartanám, hogy a 12 éves lányom így öltözködjön. Viszont sajnos vannak idióta szülők akik a gyerekükben szeretnék megvalósítani saját magukat és idő előtt erőltetik ezeket a dolgokat. Aztán ha ezek hangadók a társaságban, a többi gyerek utánozni akarja őket és kialakul ez az őrület. Szerintem a gyerek az legyen gyerek!
2024. febr. 15. 16:33
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Ugye eleve ez a normális szó egy elég bonyolult dolog.

Az hogy leutánozza az idősebbeket alapvetően normális.

Viszont nyilván lehetnek ebből problémák.

Vannak erről nagyon jó videók youtubeon(főleg angolul). De tömören az a gond ezzel a jelenséggel, hogy ezek a lányok külsőre egy érett lánynak tűnnek, emiatt nyilván felkeltik az idősebb fiúk(,férfiak) érdeklődését, viszont belül, érzelmileg, szellemileg ugyanúgy kislányok még, és ebből komoly lelki sérülések tudnak következni

2024. febr. 15. 16:34
 5/18 A kérdező kommentje:

,,De tömören az a gond ezzel a jelenséggel, hogy ezek a lányok külsőre egy érett lánynak tűnnek, emiatt nyilván felkeltik az idősebb fiúk(,férfiak) érdeklődését, viszont belül, érzelmileg, szellemileg ugyanúgy kislányok még, és ebből komoly lelki sérülések tudnak következni"

Számból vetted ki a szót.

Köszi ,hogy ezt így megfogalmaztad!

2024. febr. 15. 16:36
 6/18 A kérdező kommentje:
De egyébként jöhetnek még a vélemények,hozzászólások
2024. febr. 15. 16:47
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
Hát ő is szeretne dugni... 1-2 évvel idősebbel.
2024. febr. 15. 17:16
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem igazán… egy 12 éves lány először magában tudatosítsa hogy ő maga ki, egyáltalán hova tudja magát beleilleszteni a törtènetbe? A másik hogy egy 12 éves még csak lány, nem gyerek már annyira, de nem is nő.

Ebből következik hogy ezek a mai jánykàk 20-on 30 éves korukra is komolytalanok sokszor, mert a külsejükhöz képest, lelkileg, fejben, érzelmileg egyszerűen NULLÁK!

2024. febr. 15. 18:40
 9/18 A kérdező kommentje:

Ismerek egy pár nőt ,akik 30-40 éves létükre olyanok ,mint egy lázadó tinédzser!18-20-25éves korukban leragadtak.

De viszont jó társaságok számomra.

2024. febr. 15. 18:45
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Na erről beszélek… ezt is a nyugati liberàlis democsokráci hozta, mi szerint a nő adható - vehető hús, ugye a fejlett nyugat.

És akkor itt van hogy sok fiatal ostoba pitsa miért depressziós, mert vannak irreális igényei, mert nem talál maga mellé normális férfit, hát ezért!!!!!

Egy 12 éves lányban a szülő dolga a nőt megformálni, de nem ilyen példával kezdve, de nem is azzal hogy nő dolga csak a mosogatás főzés stb, ezt lehet közösen is csinálni.

Hány anya ül le a 12 éves lányával beszélgetni a nőiességről meg a szexről??? Semennyi vagy nagyon kevés, előbb belül kell a nőt felépíteni, nem egyből kirúzsozni meg rittyenteni.

2024. febr. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!