Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ,ha egy kislány kihívóan öltözködik?

Figyelt kérdés

Pont sétáltam haza a munkahelyről ,mikor szembe jött velem egy kihívó ruhába öltözött kislány(max12) ,akinek vörös rúzsozzva volt az ajka.

(Most nem feltétlenül a vörös rúzsozson van a hangsúly ,hanem a nagy egészen.)

(Ezt a kérdést azért ide töltöttem fel ,mert a kihívó öltözködés fokozza a szexuális vágyakat.És így én szerintem emiatt a szexualitás kategóriába tartozik a kérdés.)

2024. febr. 15. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha már nagy akkor nem.
2024. febr. 15. 18:56
 12/18 A kérdező kommentje:

11-esH

Hasznos dolgot írtál le.

2024. febr. 15. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Tisztában vagyok vele. Ez hozta az elmebeteg libsi nyugati felfogás, nyugaton minden eladó, üzlet, az ostoba pitsák is ezt másolják itthon, de amúgy női minőség az telibe egy nagy NULLA, ez nem haladás, ez hanyatlás!

A nő is meg a férfi is belül formálódik!

A másik agybaj a vallásos bigott nevelés, miszerint a szex csak szaporodásra van, de közben bűn.

2024. febr. 15. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a hanyatló nyugat… liberális demokráciák, pfujj!

Bezzeg a közel-keleten, meg Indiában ott még megbecsülik a nőket és nem fordulhat elő, hogy holmi húsárúként adják veszik őket.

2024. febr. 15. 19:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Remélem azért átjött az irónia.
2024. febr. 15. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Bizonyám pfujj, ahol azt hirdetik hogy a nőnek akàr töke is lehet, meg a férfi wc-be is tesznek be tampont. Ezeket az elmebetegségeket meg a többit mèg csíra állapotban kell a tűzbe dobálni.
2024. febr. 15. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezek valóban elmebetegségek amiket jó lenne visszaszorítani. Viszont mindannyiunknak kényelmes és jó egy olyan világban élni ahol az egyén nagy szabadságot élvez. Az, hogy a szabadságával ki hogyan él és mire használja az egy más dolog. Azt gondolom, hogy itt egyikünk sem érezné jól magát egy nem demokratikus világban. Az erkölcsöt a saját gyermekeink nevelésével kell fenntartani , továbbörökíteni. Nem várható el, hogy egy külső tényező, az állam ezt kikényszerítse az emberekből. Ennek belülről kell fakadnia, belső tartás kell!
2024. febr. 16. 08:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez demokratikus világ???????
2024. febr. 16. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!