Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek hogy legyen lent igényesebb?
Figyelt kérdés
Az a helyzet nekem nem tetszik az hogy szőrős, néha még kellemetlen szagú is, teljesen el megy a kedvem a szextől, régebben volt hogy rá bírtam venni arra fürödjön le velem, ilyenkor alaposan megmostam neki, de most erre alkalom nincs, és ha azt mondom nem akarok behatolni akkor ő az aki megsértődött, kicsit szeretném valahogy higenikussabba tenni.2024. jan. 22. 21:30
22/30 A kérdező kommentje:
Meg bizony tegnap este, elsőnek szépen finoman célozgattam erre már mérges lett, megkérdeztem van e oka annak hogy ilyen lett, azt mondta nem tudja miről beszélek, utána a szemébe vágtam hogy undorító az hogy ennyire igénytelen, fel volt háborodva hogy annak nevezem mert hogy ő nem az xD ....ahha mondtam neki ajtó kapú, elsőnek azt hitte viccelek, eléggé durva volt a tegnap, és nevetségesnek érzem hogy ez jelentette egy kapcsolatom végét, sőt ez nevetséges gáz, szarul érzem magam és vegyes érzések keringenek bennem.
2024. jan. 24. 09:29
24/30 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire lett felfújva a dolog....attól még hogy valaki szőrös nem igénytelen...az hogy te neked ilyenek a szokásaid azért ne mást hibáztass , hogy ő nem ilyen. Ha hasonló párt keresek és nem csak dugni akkor hasonló partnert keress. Ha meg bele estél ebbe a hibába te se voltál tisztába a dolgokkal és hogy valójában mit akarsz attól a nőtől. Nem a másikat kell bántani ,intelligensen is meg lehetett volna oldani ezt a dolgot. Remélem a lány is jobban érzi majd magát nélküled .
25/30 A kérdező kommentje:
Nem fürdött, büdös volt a nemiszerve,könyörögni kellet hogy fürödjön, nem mosott fogat kész undorító volt a száj szag a p*na szag a test szag, nem lehet minden sprével megoldani, de akkor menyj keres ilyen igénytelen embert, aztán állj azzal össze ha szerinted ez fel lett fujva.
2024. jan. 24. 21:16
26/30 anonim válasza:
Eleve az elején ott kellett volna hagyni , nem beetetni aztán vérig sérteni egy embert....nem baj most magadat is minősítetted :)
27/30 StevenUp válasza:
Jól tetted. Majd talál magának másik madarat. Te meg keress egy igényesebbet. Tanulságnak jó volt 🤷♂️ Bízom benne hogy nem Diának hívták mert az két napja sírja tele a fb-ot az x+1ik kapcsolati drámájával
28/30 A kérdező kommentje:
26, az elején nem tudtam milyen, le is írtam ide ha figyelnél tudnád okoskodás helyett, biztos te is ilyen igénytelen szinvonalat követsz, ha ki vagy akadva ezen. 27, Ahogy mondod, Egyébként nem dia a neve.
2024. jan. 25. 09:24
29/30 anonim válasza:
xD én az emberi mivoltodon vagyok kiakadva te paraszt....de nem írok többet már, jól bemutatkoztál.
30/30 A kérdező kommentje:
Paraszt vagyok de legalább nem büdös, te bagoly.
2024. jan. 25. 18:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!