Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek hogy legyen lent igényesebb?

Figyelt kérdés
Az a helyzet nekem nem tetszik az hogy szőrős, néha még kellemetlen szagú is, teljesen el megy a kedvem a szextől, régebben volt hogy rá bírtam venni arra fürödjön le velem, ilyenkor alaposan megmostam neki, de most erre alkalom nincs, és ha azt mondom nem akarok behatolni akkor ő az aki megsértődött, kicsit szeretném valahogy higenikussabba tenni.

2024. jan. 22. 21:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon kellemetlen ezt olvasni, hogy undorodsz tőle és nem mersz lépni. Nálam ez szakítás lenne, nem más. Hát így már odaveszett minden vonzalom... mi értelme van ennek... Én biztos nem könyörögnek 1 felnőtt embernek ilyesmiért.
2024. jan. 22. 22:52
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miatt kell ezen fenn akadni. Én simán megkérdeztem, hogy zavarja e a dolog. Nem tudta megmondani ezért kipróbáltuk szőrösen meg nélküle is aztán eldöntötte melyik volt a "kellemesebb". Valakinek bejön valakinek nem , meg kell beszélni.
2024. jan. 22. 23:55
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
Dobd már ki a p...ába! Az ilyen szerencsétlenek nevelik ki ezt a sok igénytelen, beképzelt pitsát!
2024. jan. 23. 00:22
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Legyel teis igenytelen, szopja a turos f***dat
2024. jan. 23. 06:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Orál sajnos nincs,igen pedig regen le is nyelte, most már az is fujj neki xD igazatok van, egy palimadár vagyok aki bedölt egy képmutatásnak, belső ertekekel nem lenne baj nála mert igen csak támogató elfogadó, de ez a szex meg igénytelenség botrány, meg fogom mondani neki hogy valtozztason mert ezt taszító, ha erre megsértődik akkor tényleg nincs mit tenni, hiába szeretem elválnak útjaink, mert én egy igényes nőt választottam magam mellé, nem egy igénytelent, en magam is igényes vagyok férfi létemre, minden nap mosdok, ha megizzadok egybol fürdök, sűrűn cserélek fehérneműt, borotválkozom mindenhol, jo illatu vagyok nem sajnálom a pénzt tisztálkodásra mert alapvető dolog, kondi után is egyből tusolás ruha váltás, ami szerintem abszolút nem b*zis hanem csak igényesség arc es test ápolót is használok meg egyébb arc ápolókat, ne legyen érdes kellemetlen a bőrőm,minden nap fogat mosok száj higéniára figyelek.
2024. jan. 23. 07:57
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. A nők nem bírják az őszinteséget, így csak megsértődne, de már csak azért sem változtatna rajta. Inkább dobd ki, vagy te is legyél ennyire igénytelen!
2024. jan. 23. 08:09
 17/30 anonim ***** válasza:
51%

Kérdezd meg tőle

Drágám milyen hangja van a szàlló pinaszőrnek? Hát pffszpffffrrrr

2024. jan. 23. 11:13
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nőkènt mondom, mond meg neki őszintén a problémát, de szerintem kérdezd meg, hogy van-e oka annak, hogy ilyen lett, beszélgessetek, kérdezd meg, hogy ő szeretné-e, ha te változtatnál valamin, hogy jobb legyen az együttlét. Ha erre is megsértődik, szerintem is hagyd ott, ha nem képes kompromisszumra ès megérteni, hogy téged ez zavar, akkor ennél csak rosszabb lesz.
2024. jan. 23. 12:39
 19/30 A kérdező kommentje:
Sziasztik kidobtam...
2024. jan. 24. 09:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok*
2024. jan. 24. 09:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!