Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek hogy legyen lent
igényesebb?
Ha a szex megy, menjen már a beszéd is!
2024. jan. 22. 21:31
Alap dolog lenne hogy tudtok kommunikálni még mielőtt basztok. Nem is értem, hogy alakulnak ma ki a kapcsolatok? Odamész, kiveszel egy csajt a tömegből, megdugod és már együtt is éltek vagy mi?
2024. jan. 22. 21:34
3/30 A kérdező kommentje:
Félek hogy megbántom, rossz néven veszi, nem tudom hog tereljem efelé "finoman" vagy mi erre a jó alkalom, nagyon sértödékeny.
Szerintem hanyagold. Aki igénytelen, az is marad. Egyszerűen nincs belső késztetése. Hangsúlyozom; most nem a szörzetre gondolok, mert az csak izlés/divat/komfortérzet kérdése. Engem személy szerint nem zavar.
Az viszont nagyon gáz, hogy nem fürdik. Gondolom reggel kitolja a gittet, aztán felhúzza betyárkörtés seggére a műszálas bugyit, és gyakorlatilag székletszagú lesz a lyuka. Mindegyik 🤢
Ilyen nőktől kíméljen meg engem az Isten
2024. jan. 22. 21:37
5/30 A kérdező kommentje:
#4 igazad van, de nem értem miért lett ilyen, az elején mindig rendezett volt, szép és tiszta, frissen fürödve érkezett hozzám főleg nyáron, most meg az utóbbi hónapokban, nagyon durván hanyag, tényleg undorító érzést kelt ez az egész bennem.
6/30 A kérdező kommentje:
Nem borotválkozik, nem mossa meg ott lent minden nap, reggel nem vált fehérneműt csak este.
Ez az ami nagyon taszító lett, régen tényleg ilyen nem volt.
És egyesek ilyeneket akarnak orálozni.
2024. jan. 22. 21:49
Tipikus proli divatcsaj. Szexi rossz minőségű ruhák a kínaiból hogy jól álljon rajta, hamis parfüm stb. Becserkészett, gondolom jó alakja van de csak a genetika miatt mert nem edz és kfc-t zabál ami most még nem látszik. Megkapott, most ismered meg. A szexi divatos ruhák mosdatlan testen vannak, parfüm, dezodor az izzadságra, és kész, lent sem mossa mert minek? Ott vagy már neki. Aztán lassan a kaja is meglátszik, elhízik, már nem is sminkel.. sok ilyen csaj van. Gratulálok, jól választottál
2024. jan. 22. 22:18
Reggel nem kell fehérneműt váltani. Napi 1× elég. Csak tényleg már ha szarik akkor -lehetőség szerint- meg kell mosnia magát. Én férfi létemre is megteszem, max 5 perc. Igényesség. Ennyi
Csajod nem fogyatékos vagy ilyesmi?
Amúgy látom sok itt a betyárkörtés igénytelenség, mert szélén lepontozták a 4-es válaszomat.
2024. jan. 22. 22:21
Osztom az előttem szólokat. Valszeg örül hogy van aki dugja, te meg örülsz hogy van kit dugnod... igazából ez tartja jelenleg egybe a kapcsolatot. Ha szólsz neki akkor megsértődik. Annyi pozitívum van benne, hogy így gyorsan tudni fogod hogy mikor csal meg. Ha elkezd igényesebb lenni akkor készül az új palimadárra
2024. jan. 22. 22:35
További kérdések: