Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdő volt az ágyban a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő volt az ágyban a srác?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg a srác akivel megtörténtek a dolgok, elég érdekesen alakult. Mindig engem kért meg hogy rakjam be, úgy értem amikor meg kellett volna találnia hova kell berakni inkább rám bízta és olyan volt mintha nem tudná hova kell. Amikor csináltuk, nem tudta rendesen használni, nagyon gyors volt ahogy mozgott és nem úgy ahogy jól esne az embernek. Amikor rám került a sor ujjazásnál mint egy betonkeverő olyan gyorsan és fájdalmasan csinálta egyszerűen nem tudtam egy helyben maradni úgy hogy ne fájjon. Szex után pedig amikor visszamentem az ágyhoz ott ült és szipogott, odamentem megkérdezni mi a baj és gyorsan eljátszotta mintha nem lenne semmi. Ez aranyos volt, nekem nincs bajom vele csak voltam már előtte tapasztalt fiúval. Ő nagyon olyan volt mint aki még nem sokszor csinálta.

2024. jan. 13. 08:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem a kiflibe kell berakni hanem a nuniba
2024. jan. 14. 09:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!