Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdő volt az ágyban a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő volt az ágyban a srác?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg a srác akivel megtörténtek a dolgok, elég érdekesen alakult. Mindig engem kért meg hogy rakjam be, úgy értem amikor meg kellett volna találnia hova kell berakni inkább rám bízta és olyan volt mintha nem tudná hova kell. Amikor csináltuk, nem tudta rendesen használni, nagyon gyors volt ahogy mozgott és nem úgy ahogy jól esne az embernek. Amikor rám került a sor ujjazásnál mint egy betonkeverő olyan gyorsan és fájdalmasan csinálta egyszerűen nem tudtam egy helyben maradni úgy hogy ne fájjon. Szex után pedig amikor visszamentem az ágyhoz ott ült és szipogott, odamentem megkérdezni mi a baj és gyorsan eljátszotta mintha nem lenne semmi. Ez aranyos volt, nekem nincs bajom vele csak voltam már előtte tapasztalt fiúval. Ő nagyon olyan volt mint aki még nem sokszor csinálta.

2024. jan. 13. 08:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy a srác most vesztette el veled. VAGY egyáltalán nem fejlődik semmit, mert nem volt alkalma rá eddig, hogy beletanuljon.

Kérdezz rá szerintem nyíltan és egyenesen, szemtől-szembe, hogy akkor ő most szűz volt előtted, és most veszítette el, és azért bénázott, vagy csak nagyon kevés alkalom volt, hogy szexelt?

2024. jan. 13. 11:10
 12/21 A kérdező kommentje:
5/12 elmondtam neki hidd el nem is egyszer közben hogy fáj. De nem tudta hogyan csinálja úgy hogy ne fájjon
2024. jan. 13. 11:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

13

Mert még kezdő. Irányítsd egy kicsit. Mi hogyan jó neked, mit szeretsz, kommunikáljatok! Anélkül nem fog ám változni semmi.

2024. jan. 13. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:
8/13 Intelligens egy ember lehetsz. Elég normális lánynak tartom magam ilyen téren és hidd el nem erre használom a szám:) Tudok kommunikálni ahogy vele is megpróbáltam, de úgy tűnik te csak akkor nyitod ki a szád ha nem muszáj.
2024. jan. 13. 11:32
 15/21 A kérdező kommentje:

7/15

Fogalmam sincs miért szipogott ez is érdekelne amúgy. Sokat gondolkoztam rajta, lehet csak ilyen szex utáni stresszoldás vagy nem tudom. Vagy lehet azért mert úgy érezte nem volt elég jó.

2024. jan. 13. 11:35
 16/21 A kérdező kommentje:

11/16

Én 23 ő 22.

2024. jan. 13. 11:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyszerűbb lenne, ha csak az első számot írnád a sor elejére, mert így nem tudjuk, hogy kinek válaszolsz.
2024. jan. 13. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem csak rajta múlik hogy fáj neked

Lehet hogy te se voltál ellazulva teljesen

Tegyél a nunidba 1 liter síkosítót akkor nem fog fájni

2024. jan. 13. 11:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez volt neki az első aktusa. Lehet, hogy korábban pettingelt már nővel -amit neked szexként állított be-, de biztos, hogy nagyon kezdő.

Ha valóban szeretitek egymást, akkor ülj le vele beszélgetni (egy kis alkohol még oldja is a hangulatot), mond el neki mit érzel, hogy kellene jobban csinálni és szex közben is irányítsd. Ha vevő rá, akkor gyorsan fog fejlődni és még izgató is tud lenni, mikor egy nő kéjesen beszél közben, irányít, hogy mi esne neki jól vagy épp tetszik-e amit a férfi csinál.

Ha nem akar fejlődni, akkor viszont kuka: a szex társas játék, mindkét ember kell hozzá, hogy élvezzétek!

41F

2024. jan. 13. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem is azért úszott el az első alkalmam mert vaksötétben mögötte kifliben akarta hogy berakjam. az egy dolog hogy lehet kicsi is lett volna a farkam ehhez, de konkrétan annyira nem lehetett látni semmit hogy nem találtam pontosan a lyukat, szólni nem mertem hogy ő igazítsa be, aztán 1-2 perc után megunta a bénázást és nem lett belőle semmi
2024. jan. 13. 21:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!