Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdő volt az ágyban a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő volt az ágyban a srác?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg a srác akivel megtörténtek a dolgok, elég érdekesen alakult. Mindig engem kért meg hogy rakjam be, úgy értem amikor meg kellett volna találnia hova kell berakni inkább rám bízta és olyan volt mintha nem tudná hova kell. Amikor csináltuk, nem tudta rendesen használni, nagyon gyors volt ahogy mozgott és nem úgy ahogy jól esne az embernek. Amikor rám került a sor ujjazásnál mint egy betonkeverő olyan gyorsan és fájdalmasan csinálta egyszerűen nem tudtam egy helyben maradni úgy hogy ne fájjon. Szex után pedig amikor visszamentem az ágyhoz ott ült és szipogott, odamentem megkérdezni mi a baj és gyorsan eljátszotta mintha nem lenne semmi. Ez aranyos volt, nekem nincs bajom vele csak voltam már előtte tapasztalt fiúval. Ő nagyon olyan volt mint aki még nem sokszor csinálta.

2024. jan. 13. 08:36
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Mint aki még sokszor* bocsánat
2024. jan. 13. 08:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kifejezés 😂
2024. jan. 13. 08:40
 3/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta két lánnyal volt, de úgy érződött mintha kb most csinálná először.
2024. jan. 13. 08:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá nem vagyok egy kinlodos tipus, de o ugy csinalta hogy nagyon fajt minden
2024. jan. 13. 08:45
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Olyankor szólni kell hogy fáj amit csinál....

Kommunikálni nem szoktatok?

Mondd el neki mit csinál rosszul, hogy te hogy szeretnéd...

Tudod minden nő más egy kicsit. Még az is lehet az előző nője így szerette. Ki tudja, vagy lehet csak béna,ha úgy gondolod hogy érdemes akkor beszélj vele és nyugodtan mondd neki szex közben is hogy hogyan is jó neked.

2024. jan. 13. 08:52
 6/21 anonim ***** válasza:
22%

"ujjazásnál mint egy betonkeverő olyan gyorsan és fájdalmasan csinálta "

Ezen behaltam!!!!

Ezért jóbb egy korosabb szerető.

2024. jan. 13. 09:01
 7/21 anonim ***** válasza:
29%
Jézus te szegény.. Szipogni.. Az első , tehát, amikor elveszítettem a szüzességem váratlanul ért, mert a csaj úgy szervezte, hogy egy kisebb házibuli lesz, aztán a végén csak ketten maradtunk, pedig úgy volt, hogy még egy közös ismerős is marad, de ott sem volt. Az elsőnél én is béna voltam, hamar elmentem, új volt az egész, de hogy utána szipogni.. Kíváncsi lennék rád amúgy.. De az durva, hogy valaki nem érzi hogy hogy jó kézzel izgatni egy nőt..
2024. jan. 13. 09:30
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
8, de tahó vagy!
2024. jan. 13. 09:54
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
#9 Őszinte vagyok. Mert nevetséges, hogy mindenki ész nélkül baszik de a száját nem tudja kinyitni, kommunikáció 0, de a combok nyílnak mint az éjjelnappali.
2024. jan. 13. 09:57
 10/21 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2024. jan. 13. 10:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!