Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretemel nem vagyok megeléged...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretemel nem vagyok megelégedve! Hogyan lehetnék "technikás" ennyire kis péniszel?

Figyelt kérdés

Pár honapja meg ismertem egy lányt.

Ami azt illeti normális kedves aranyos lány, tehát nincs veszekedés se probléma köztünk.

Viszont a baj ott kezdődik hogy nem jó köztünk a szex.

Nem vagyok az a típusú férfi aki más "órára" kotné a méretet, de ami azt illeti borzasztóan kicsi a mérete a csaj számára.

Konkrétan le mértem a péniszem és 15cm hosszú szeleségre viszont 4,5-4,3 körül van mereven.

A csajban konkrétan konkgok, sőt nem birom őt a "csúcs" feléig se elvinni!

Elég szánalmas részemről igy. Aszex és borzasztóan bántja az egóm is!

Szóval nem a "pont elég a mereted, épp átlagos, kicsi vagy nagy vagyok e" és egyéb társai érdekelnek.

Engem inkább az érdekelne, hogy hogyan lehetnék technikásabb, szenvedélyesebb vagy milyen póz az amiről bizony tényleg ki tudnám maxolni az egyutleteket.

A merevedésel és az idővel sincs baj hiszen 30 és 50perc az az idő ameddig birom akár még intenziv együttlétnél is.

Orálisan is átlagos vagyok.

Hasznos válaszokat segítséget és tapasztalatokat szivesen fogadok és köszönöm előre is.

2024. jan. 9. 18:28
A kérdező szavazást indított:
Ki lehet maxolni az együttléteket ilyen kis péniszel is de oda jó technika kel
Nem lehet ki maxolni az együttléteket mivel ez a meret ahhoz kevés
Ilyen méretel squirtingot még ha technikás vagy se várj el
Lehet squirting de oda nagyon jó technika kell
7 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Növessz nagyobbat. Nem olyan nehéz az. Másoknak is sikerült 😏
2024. jan. 9. 18:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Tény! Vaalószínűleg sikerült másoknak.

De az kimaradt hogy alkalmi kapcsolat van csak köztünk leginkább.

De abból se az az össze bújós tipikus szeret meg szerelmi kötelékes.

Szóval itt tényleg a leadott teljesítmény(ami meg is van) az idő (ami szintén meg van) a technika ami lehetne sokkal sokkal jobb is nálam.

De a mérettel nem birok mit tenni.

Nem tudok a bokámig erő péniszt növeszteni 2perc alatt sajnos.

2024. jan. 9. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

azért ez ijesztő hogy ennyire tág a csajszi

én a helyedben nem hibáztatnám magam,nem te vagy kicsi hanem ő tág

dobd a faszba és keress olyat aki nincs szana széjjel k*rva

2024. jan. 9. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Még ennyi év után is meglep, hogy mennyi tudatlan pasi van akik azt hiszik, hogy a sok szextől tágul a vagina...
2024. jan. 9. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
98%
Katasztrófa kérdés! Nem kicsi a farkad, viszont tény, hogy méretileg nem passzoltok. Nekem nagy lennél. Az egyik barátnőmnek pont jó, a másiknak meg kevés.
2024. jan. 9. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
A franc se kínlódna ezzel a szét qrt csatakancával,lehet hogy öklöztette magát előtted,menjen azt dugassa magát lóval azt szüljön neki sok kiscsikót. Egy csomó nőnek teljesen jó ez a méret,nem túl nagy ezért lehet vele vadulni is de nem is kicsi szóval tipikusan a pont jó kategória.A technika meg nem nagy tudomány,tempó,csípőmozgás,jól eltalált szögek,ennyi igazából,ami fontosabb az az egymásra hangolódás,hogy értsd a nő jelzéseit.
2024. jan. 9. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

6.

Mintha a nő tehetne róla, hogy a kérdezőnek pici a pöcse 😎

2024. jan. 9. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Barátom mi nem ismerjük a csajodat így lövésünk sincs róla neki milyen pózban, tempóban, szögben stb. a legjobb. Ez az amit neked kellene nála kitapasztalnod folyamatos odafigyeléssel. Ja és a szex nem csak ki-be húzogatós reszelésből áll, a nőknek képzeldel még csiklója is van.
2024. jan. 9. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, a Káma Szútrában hosszan taglalják a különböző adottságú nő/férfi párosok ideális pozícióit, ajánlom figyelmedbe.

Másrészt, az hogy a barátnőd tág, ugyanolyan gyári beállítás, mint az hogy neked mekkora a pöcsöd. Sajnos én tágabb voltam már szűzen is, mint az azóta már 4 gyerekes barátnőm most, és elárulom, hogy az izomtónusunk ott bent is visszaköszön, a feszesebb izmúak általában bent is feszesebbek, egyszerűen azért mert a hüvely izomzata is tónusosabb, eleve, mint a renyhébb fajtájúaknak. Viszont a jó hír, hogy intim tornával egészen megdöbbentő változásokat lehet elérni a hüvely meg úgy amblokk az egész alváz rugalmassága, tudatos mozgatása terén. (nekem a Kriston vált be, és nem reklámozni akarom, de tényleg érdemes beáldozni egy két napos képzésbe, és utána NAPI szinten rászánni azt a 15-20 percet a tornába, mindkettőtök örömére). Szóval, a barátnőd is tehet érte, nem is keveset!

Harmadrészt, csodálatos, egetrengető orgazmust lehet okozni a nyelveddel, ujjaiddal, szóval javaslom, hogy ott tökéletesítsd a technikádat, figyelj, kérdezz, elemezz, értelmezd a visszajelzéseit és jegyezd meg, mi működött - pl a squirt is, nekem általában ujjazástól van, aktus közben ritkán.

2024. jan. 9. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
9es jókat ír. Előjáték alatt élvezzen el a csaj, és ki kellene tapasztalnod, hogy merre-meddig jó neki (szög, mélység, sebesség stb.). Kérdezz, figyelj és próbálajtok ki több pózt, tipikusan azok a jók ilyen esetben, ahol a farok és a hüvely élesebb szöget zár be, "feszül" a farok a hüvely "normál" irányához képest. Keress rá képekre, pozíciókra neten. De tán csak nem annyira szar a szex ha megtartott alkalminak, az én logikám szerint ha abban szar az egyetlen dolog, amiért együtt vagytok, akkor semmi értelme ismételgetni. :D
2024. jan. 10. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!