Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki probált már ki valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki probált már ki valamit online bdsm keretein belül?

Figyelt kérdés
Kifejtenétek ha igen?

2024. jan. 9. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10. Dehogy evidens..
2024. jan. 9. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több hónapig volt egy kb. 3 évvel fiatalabb női szubom így online kapcsolatban, aki tényleg lány volt, mert találkoztam vele személyesen is, illetve a végrehajtott feladatokról is küldözgette a képeket.

Nagyon izgató volt a dolog, de most már csak személyes BDSM-kapcsolatba mennék bele.

22/F/switch

2024. jan. 10. 00:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs türelmem vagy energiám az online kapcsolatokhoz. Meglehetősen szociális alkat vagyok, sok ismerőssel, baráttal, sok felé az országban, de csak a személyes kontaktok vagy programok azok amik szóba jöhetnek, az online kapcsolatok számomra fárasztóak
2024. jan. 10. 04:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Párommal van ilyen, de ismeretlennel nem okozna örömöt.

46F

2024. jan. 10. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs online bdsm. Ezt csak a lehuzasra talaltak ki bizonyos egyedek.
2024. jan. 10. 10:40
 16/17 bedrik ***** válasza:
Több éve szolgálok online Mestereket (és egy valódit is).
2024. jan. 10. 19:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, amikor fél évig külföldön dolgoztam a feleségem (akkor még menyasszonyom) meg itthon maradt, akkor kipróbáltunk online ezt-azt. Pl. erényövet kellett hordanom amit csak akkor vehettem le ha engedélyt adott rá, amikor webcamoztunk, parancsra kellett izgatnom magam és abbahagyni (ruined orgasm). Kaptam extra feladatokat tőle napközben, írt egy üzenetet és vissza kellett küldenem egy képet hogy azt megcsináltam. Általában ilyesmit hogy takarítsam ki a lakásomat meztelenül, írjak le ezerszer valamit, stb. Volt hogy szexi tanárnőnek öltözött és francia szavakat kellett megtanulnom, és csak ha mindet tudtam, akkor élvezhettem el.. hatékonyabb volt mint egy zoomos nyelvtanár :D Néha kért megalázó dolgokat, vagy hogy viseljek egész nap nyakörvet, stb. Nagyon szerettem ezeket, de kellett némi kreativitás. A büntetéseket is jól meg lehetett oldani távolról, persze élőben azért sokkal jobb
2024. jan. 11. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!