Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki probált már ki valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki probált már ki valamit online bdsm keretein belül?

Figyelt kérdés
Kifejtenétek ha igen?

2024. jan. 9. 15:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Mi az hogy online BDSM? 🤔🤔😅
2024. jan. 9. 15:34
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
igen, feladatokat, parancsokat kaptam, amiket teljesítenem kellett, és képet vagy cideót készítettem róla
2024. jan. 9. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de őszintén az esetek nagy részében a Női dom - férfi szub az a pénzlehúzásról szól, a Férfi dom és női szub pedig arról, hogy a nő egy kink dispenser aki a feladatokról videókat, képeket csinál a nagy dom pedig kiveri majd eltűnik.

Sajnos...

2024. jan. 9. 16:37
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
3. Női domként mennyit lehet keresni?
2024. jan. 9. 16:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Ismerek olyat aki havi 5-10 eurót keresett, és ismerek olyat aki szóba sem áll veled amíg nem küldesz neki 50.000 forintot. Én már nem őzöm az ipart :D
2024. jan. 9. 16:56
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
5. Szerinted megéri egyébként? Vagy itt telefon beszélgetés is van ilyenkor, vagy videóhívás?
2024. jan. 9. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit vállalsz be. Nekem nem érte meg anno. Rövid ideig csináltam és pont egy olyan (német) pasit fogtam ki aki nagyon bőkezű volt, de rengeteg energiám ment rá. Én nem videóhívtam, írásos chat volt, feladatok, életszínvonal javítás, igazándiból a tönkrement házasságát megjavítottam ötletekkel meg a kötelező feladatokkal, de ez annyi időt és energiát elvett, hogy inkább nem. Én ezt bevállaltam. Van aki pl csak telefonon/videohívásban beszél és ad valami gagyi "most térdelj le és fizess" feladatot. Sajnos (vagy nem) ha kutakodsz akkor találsz ilyen embereket a neten, közösségi oldalakon stb.
2024. jan. 9. 17:04
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

7. Annyira nincs domináns nő párkapcsolatra, hogy ezek a gagyik is megélnek vígan.

Nem is értem neked hogy nem ment, mikor ofen 1000számra vannak dominál.

2024. jan. 9. 17:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
8. Nyilván nem mindenki akarja mindenét mutogatni?
2024. jan. 9. 17:36
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
9. Ja akkor értem. Erre nem is gondoltam, annyira evidensnek vettem, hogy aki szexiparban dolgozik, az vetkőzik is.
2024. jan. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!