Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hangosan szoktatok nyögni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hangosan szoktatok nyögni lányok szex közben vagy maszturbálás közben vagy csendesek vagytok?

Figyelt kérdés
Kort írjatok

2024. jan. 3. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Hangos 23/l
2024. jan. 3. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Szex és maszti közben is szoktam hangos lenni, elélvezés közeli állapotban. 26n
2024. jan. 3. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

Masztizni inkább csendben szoktam.

Szex közben pasifüggő. Ha csak maszatol, akkor nem vagyok hangos. De ha odateszi magát és megpakol rendesen, akkor nem fogom vissza magam! Volt, akinek pedig a puszta méretétől is sikítottam már, mikor először berakta! :D

2024. jan. 3. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Csendes vagyok álltalában,főleg szexben, viszont maszti közben nem bírtam hogy ne próbáljam ki egy vastag kígyó uborkával,nagyon jól esett és annyira feszített is, éreztem hogy végre kitőlt valami és eleggé mély is, elsőnek alig alig mozgatam, halkan nyögni kedztem, végül feljebb húztam a térdeim és csak úgy cuppogot a puncimba,én pedig hangosan nyőgtem, meg is lepődtem magamon, olyan jó vissza gondolni, hogy felizgulok, azóta szereztem be néhány vastagabb dildot, mikor csak lehet használom, zuhanyzás közben csak egyszerűen a falra tapasztom.
2024. jan. 4. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!