Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktàtok kiverni a férfi Tanárjaitokra?
Jajj:DD
Negyedéves tanárszakos hallgató:)
Igen, vertem ki tanáromra, többre is
;-) Különösen a tesi tanárom volt nagyon jó pasi.
NEM.
Meg nem fordult a fejemben sem, soha, semelyik tanáromat sem képzeltem el ilyen helyzetben.
Nem azért, mert öregek vagy rondák lettek volna, hanem mert mi még tiszteltük és tiszteljük most is a (volt) tanárainkat.
Különösen, hogy én is tanár lettem, 6 (azaz hat!) évig tanultam azért, hogy az ilyeneket, mint a 8 válaszoló és a fantáziáló kérdező hülyeségét megválaszoljam.
Nem véletlen, hogy - isteni szerencsémre - pont a Covid előtt hagytam ott az egész közoktatást.
Sokat - napokat - gondolkoztam rajta, de nem tudom elhinni sem a kérdező, sem a kommentelő 8 emberke véleményét, mert bizton állítom, hogy nincs a közoktatásban olyasvalaki, aki ezt, amiket leírtatok, meg merné tenni.
És főleg nem azért a hatvanötezer forintért HAVONTA, amit öt éve a KLIK nekem megjánlott 12 év tanítási tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!