Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden puncinak van szaga?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden puncinak van szaga?

Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 07:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat egy szó kimaradt innen

Szerintem annyira általános lett a *NEM* teljesen oké intim egészség

Aki elolvasta és értékeli a hozzászólásom, annak megköszönöm. 🤗

2024. jan. 2. 10:28
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek van. Nem kell illatnak romantizálni, ahogy a pénisz szagát sem. Ez egy teljesen természetes testszag, nőknél egyébként főleg a lactobacillust érezheted. Ez nem lehet büdös, vagy kellemetlen ha az illető egészséges.
2024. jan. 2. 10:53
 13/26 anonim ***** válasza:
68%
Ha "már szaga van" az már úgy nem annyira jó :D
2024. jan. 2. 11:37
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Igen, van szaga. Aki erre izgul az illatnak nevezi!!!!! Akinek nem áll fel ilyenkor az meg akár büznek is. (Ugyanarrol a szagrol ugyanakkor!!!)
2024. jan. 2. 11:56
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
14 azért eléggé kisarkítottad. Remélem következő barátnőd igényes és egészséges lesz, akkor majd mást fogsz írni ide is 😉
2024. jan. 2. 11:58
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Imádom hogy férfiak írnak ide… ti miért nem beszéltek inkább arról hogy a pöcsnek van e szaga?

Nekem még nemi fertőzésre sem volt soha lehetőségem, de fürdés után egy órával a szemérem ajkak között már lehet érezni azt a bizonyos szagot… és nem azért mert retkes a nő hanem mert a nemi szerv ilyen….

2024. jan. 2. 14:24
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

16, ne háborogj, mert nincs igazad. Lehetőséged viszont van, az mindenkinek van.

Nem mellesleg a "nemi fertőzés" (ha itt most szexuális úton terjedő betegségre gondolsz) nagyon alattomos, sokszor sokaknál nincs tünete. Szaga sem!

Aztán hogy miért nem a pöcsről beszélek? Ki nem zalálod, de legfőképp azért nem, mert nem arról szól a kérdés. Másrészt nem a férfi nemiszervekkel ismerkedtem közelebbről, hanem a nőiekkel (ipso facto hetero férfi vagyok, nem mellesleg adok a higiéniára és nem szokott büdös lenni a farkam. Ezt mások is pozitívan megjegyezték már)

Most akkor had kérdezem meg, te hány női nemiszerhez dugtad oda eddig az orrod?

2024. jan. 2. 14:40
 18/26 anonim ***** válasza:
7%

17 nekem van így én null 24ben vele vagyok

Csak jobban tudok mint te aki csak akkor láthatod ha odaadja neked egy nő

2024. jan. 2. 14:49
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy "odaadja"?! 🤦 Milyen feminista, leszbi, incel gondolkodás ez?
2024. jan. 2. 14:52
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Azért írnak férfiak, mert a nők nem szagolgatják egymás pin@ját. (Kivéve ha leszbi).
2024. jan. 2. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!