Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne emiatt aggódnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kéne emiatt aggódnom?

Figyelt kérdés
Szilveszterre kis telelés keretében vettünk ki egy szobát a barátnőmmel ,kis szex partizásra .Nagyon izgatja a dupla behatolás de állítása szerint nem szeretné ha rajtam kívül más férfi is hozzá érne.Ezért egy műfütyi vásárlása mellett döntöttünk ,mivel úgy voltam vele úgy is neki lesz ő érzi mekkora méret miegymás kell ráhagytam a rendelés kiválasztását.Csak ott vettük elő ,kicsit fura alakja volt de akkor ott beindulva nem igazán ez foglalkoztatott .Itthon azért csak rákerestem mert nem hagyott nyugodni a dolog,kutya fütyi volt.Rákéredztem mi ez az irányzat "áá én azt se tudtam hogy az csak a méretét néztem meg a színét". Emberek reakciójának elemzése a munkám egyik része élből nyilvánvaló volt kamuzik.Kéne amiatt aggódnom mert fura történetet is találtam a telefonján lementve?
2024. jan. 1. 20:59
 1/7 anonim válasza:
78%
ez azer fura nagyon is foleg hogy ha kamuzott mivel oszintenek kene lennie de azer figyelj oda ra aztán beszéljetek erről
2024. jan. 1. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
SZámodra csak egyszerüsödött a dolog. Remélem kinéztél már egy impozáns kant. (Biztosan nem fog pletyizni a haverjaidnak.)
2024. jan. 1. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Haver te most tényleg egy műfüttyentésre vagy féltékeny vagy mi? Ja hogy izgatja az animal szex... hát akkor beszéld meg vele. Aggódnod akkor kell ha neked ez nem fér bele.
2024. jan. 1. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Találtál egy gyémántot a szénbányában! El ne ereszd! Ja és nézz utána a kutyafajták méreteinek!
2024. jan. 1. 22:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából azért vagyok kicsit pipa mert nem azt mondta ,"nézd kedves engem ez izgat segíts benne hogy kiéljem" és ne hebeg habogjon az egyértelműről .Nem vagyok prűd kicsit ugyan határeset de el tudom fogadni ha kell .Pláne így hogy csak egy műanyag darab (nem vagyok féltékeny). De tudom ezt nem itt kéne kitombolni hanem vele megbeszélni.
2024. jan. 1. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj hogy nem ló.
2024. jan. 1. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy ezt bárki beveszi...

😂

2024. jan. 1. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!