Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e aggódnom emiatt vagy sem?
Biszexként bekerültem egy Facebook csopiba. A környékemről vannak is más srácok, viszont mindegyikkel van közös ismerősünk, több a húgom ismerősei között is van. Viszont senki sem tudja rólam hogy bi vagyok és nem is akarom hogy megtudják.
Szerintetek ha egyik srácra rá írnék, nem köpne be ismerőseimnek, esetleg a húgomnak hogy srácként sráccal ismerkedem?
Szerinted egy biszex facebook csoportban miért vannak benn az emberek?
Ők is ismerkedni szeretnének. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy a húgod barátai, vagy a barátaid barátai reklámozni fogják, hogy veled egy biszex csoportban találkoztak.
Az ilyen csoportok mennyire zártak? Aki nincs benne az láthatja a tagokat?
Illetve a csoport nevét láthatja facebookon más, amibe én benne vagyok? Vagy le lehet azt tiltani hogy ne lássák az ismerősök milyen csoportban vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!