Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kehet kezelni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kehet kezelni, hogy folyamat feláll a farkam a barátnőmre ha a közelemben van?

Figyelt kérdés

Most élek először nővel, és nem szeretném hogy ez kellemetlen legyen neki. Ma is mikor főzőcskéztünk megöleltem hátulról, egy kocsit ringott a feneke, és egyből állt mint a, ellökni nem akartam, de inkább gyorsan elengedtem, és arrébb mennék. Furi volt, de nem tudom mit kezdjek az ilyen helyzetekkel?

Szerintetek?

2024. jan. 1. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Túl woke vagy
2024. jan. 2. 10:45
 12/17 A kérdező kommentje:
11 Csak nem szeretnék kellemetlen f@sz lenni, akinek mindig a szexen jár az esze.
2024. jan. 2. 11:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy lányt se zavar! Nekem, mindenre fel tud állni. Egyik csajomat se zavarta, sőt, voltak meredekebb dolgok is. De egyszónak is száz a vége, a barátnődet a legkevésbé fogja zavarni!
2024. jan. 2. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, elfog múlni. Nekünk is volt ilyen időszak, most 3,5 év után már néha rá kell segítsen szájjal is ha szexelni akarunk.
2024. jan. 2. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
a pasiknak csak az ezen jár, a csajoknak is, csak ők nem mondják 🤣
2024. jan. 2. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Ahogy mások is írták, lecseng ez hamar,egy-két év, és örülsz, ha gond nélkül feláll rá egyáltalán. 10 év házasság után meg már kb. bárkit megb@sznál, csak ne az asszony legyen, akkor is, ha bombajól néz ki egyébként, és az összes ismerősöd szúrná. Ha meg mégis, akkor mást képzelsz a helyébe. Aki mást állít, hazudik. Próbáljd csak egy hónapig minden nap a kedvenc kajádat enni, vagy hallgasd napi 2x a kedvenc zenéd. Az ember biológiailag nem monogám faj, a természetet nem lehet megb@szni.A félre nem dugás is kizárólag elhatározás kérdése, aki azt állítja mondjuk 5 év együttélés után, hogy a párján kívül nem kívánt rá másik csajra/faszira, az a legálszentebb hazug sz@r a világon.

43F

2024. jan. 3. 09:46
 17/17 anonim válasza:
próbáld meg a péniszkalodát, én is ebben a cipőben jártam, többet kipróbáltam most egy robusztus kialakitásut használok, bevált, ha leveszem még nagyobb csodákra vagyok képes,barátnőm legnagyobb örömére, már nem tudnám nélkülözni használatát-van hogy ebben is "duzzad" de kordában tartja az eszközt, és nagyon jó érzés, ha nem kell le sem veszem, már hozzám tartozik. A heréimet is támasztja, rendben tarja. Uszodában, sportnál stb egy egyszerübb kialakitásut vidselek, ne legyen feltünő a gatya alatt, de már enélkül nem tudok közlekedni. Figyelemmel kisérem a legujabb és változatot és anyagi helyzetemtől függöen megvásárolom. Van hogy a kulcsot hetekre a barátnőmnél tartom, az ő jutalma a levétel azért igyekszünk többszőr/ Most ő is szeretne már becsületből is egy női erényövet, de nem találtunk még olyat, amit hosszútávon, ill. napközben is lehetne viselni !higénia stb/ ha tudtok, kérlek ajánlatokat
2024. jan. 14. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!