Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a pasik, akik önmagukat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik önmagukat heterónak mondják, de homoerotikus játékokat játszanak a barátnőjükkel, azért bujkálnak, mert a közvéleménytől félnek, vagy attól félnek, hogy szembesülniük kell azzal mások előtt, hogy a homoerotika izgató nekik?

Figyelt kérdés

Élőben sok (hetero?) pasinak nagy a szája, hogy ennyi/annyi csajjal keféltek. Volt ez-az. Érdekes módon a homoerotikus játékokról, amikor lenyalják a barátnőjükről a saját spermájukat, felcsatolhatóssal análba rakják őket, sosincs szó! Mintha nem is léteznének.

Ellenben anonim módon többen írnak erről.

Tehát félnek, bujkálnak.

De mitől félnek?

2023. dec. 20. 22:49
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
87%
A segglyuk az egy női nemi szerv kérdező? Ha nőt dugnak seggbe férfiak az miért okébb, mint ha férfit dug seggbe nő? Ezt el tudnád magyarázni?
2023. dec. 21. 01:32
 32/46 anonim ***** válasza:
80%
A kérdező látens homoszexuális, aki a saját félelmeit írta le. Ez az ő coming outja. Büszkék vagyunk rád, vagy mi.
2023. dec. 21. 03:54
 33/46 A kérdező kommentje:

Semmi gond nincs azzal, ha férfi is használja. Azzal van baj, ha nem őszint módon viselkedik, és heterónak vallja magát, miközben homoerotikus játékokkal él. A heteró gondolkodásban egy férfit fenékbe rakni, egy férfi szájában a sperma homo/biszexuális dolog. Ezt ő maga is tudja, ezért nem vállalja.

A kérdés viszont az, hogy mitől fél? Önmagával szembe nézni, vagy a társadalom megbélyegzésétől?

Magyarázkodás az van, de válasz nincs.

Felvállalás meg abszolút nincs.

2023. dec. 21. 04:08
 34/46 aZoé ***** válasza:
35%
Volt egy exem sok évvel ezelőtt, aki bevallotta,hogy szerepcserére vágyik. Sosem hallottam előtte ilyenről, de szerelmes voltam,belementem. Megvette a felcsatolhatóst, én meg felvettem, és brutális adag sikosítóval bele is tudtam hatolni. Fura volt, de élvezte. 6 hónapig jártunk,ez alatt rendszeresen megtettem neki. Ma már egy másik férfival van együtt, és mikor ezt megtudtam,világos lett minden...én csak pótlék voltam,amíg összeszedi a bátorságát.
2023. dec. 21. 05:11
 35/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad ezt a tapasztalatot.

Igen, a srác meleg/biszexuális volt.

Pont az ILYEN esetek miatt mondom azt, hogy a homoerotikát űző "heteróknak" fel kellene vállalni a VALÓDI természetüket, mert nem csak magukat, hanem a nőket is megtévesztik!

Legyen férfi, és vallja be az igazat. Legalább egyszer az életben.

2023. dec. 21. 05:18
 36/46 aZoé ***** válasza:
21%
Ebben maximálisan egyetértek.
2023. dec. 21. 05:21
 37/46 anonim ***** válasza:
30%

Meséld már el, ki bántott.

2023. dec. 21. 05:24
 38/46 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem. Tehát ha a férfi dug seggbe nőt, az nem meleg. Ha a nő a férfit, akkor a férfi meleg. A nő akkor mi?

Ha a nő dug seggbe nőt, akkor ott ki a meleg? A nő, akit seggbe dugnak?

Engem a feleségem szokott kényeztetni análisan. Van felcsatolhatós, 2 végű, amit akarsz. De ezt csak vele élem meg. A férfi testtől a hideg ráz. Maximum kézfogás üdvözléskor. Tuti meleg vagyok, ugye?!

Ja és soha nem vagánykodtam azzal, hogy melyik csajt, hogyan, mikor stb. Ettől most akkor még melegebb lettem?

2023. dec. 21. 05:28
 39/46 anonim ***** válasza:
79%
Van itt egy nagy adag prekoncepció és nárcizmus a kérdező részéről. Felesleges bármit is írni neki... :D
2023. dec. 21. 07:07
 40/46 anonim ***** válasza:
80%
42, So true!
2023. dec. 21. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!