Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a pasik, akik önmagukat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik önmagukat heterónak mondják, de homoerotikus játékokat játszanak a barátnőjükkel, azért bujkálnak, mert a közvéleménytől félnek, vagy attól félnek, hogy szembesülniük kell azzal mások előtt, hogy a homoerotika izgató nekik?

Figyelt kérdés

Élőben sok (hetero?) pasinak nagy a szája, hogy ennyi/annyi csajjal keféltek. Volt ez-az. Érdekes módon a homoerotikus játékokról, amikor lenyalják a barátnőjükről a saját spermájukat, felcsatolhatóssal análba rakják őket, sosincs szó! Mintha nem is léteznének.

Ellenben anonim módon többen írnak erről.

Tehát félnek, bujkálnak.

De mitől félnek?

2023. dec. 20. 22:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező!

Attól, hogy a feleségemmel, aki NŐ!, megszoktuk élni közös vágyainkat, az enyémet is, attól még hetero szexuálisak maradunk. Igen, vannak felcsatolható ezközeink pántos és pánt nélküliek. Igen szoktunk szerepcserézni, feleségem is megdug engem, amit marhára élvezünk is! De! Mivel ezt csak vele vagyok hajlandó meg, átélni és élvezni, csak vele kettesben, ezért még mindíg hetero vagyok.

A másik, hogy szinte minden alkalommal mikor elélveztem, szájjal érintkezek a saját ondómmal, nem csak a spermámmal. Mert mint tudjuk a sperma az ondó része nagyokos. Alapvető dolgokkal nem vagy tisztába ne kérdezz! Vagy előbb kicsit tájékozódj, hogy mi micsoda, és az irányúlságokra vonatkozóan sem ártana mélyre hatóbban tájékozódnod. Na de visszatérve, ha a puncijába élvezek simán kinyalom belőle a punci nedvel kifolyó ondómat, mint ahogy a testéről is szivesen, élvezettel fel-,lenyalom, ha már a szájáig nem jutottam el. De amikor a szájába élvezek, rögtön utánna simán lesmárolom, úgy az ondómmal a szájában imádunk hosszan, szenvedélyesen és disznókodva egymás szájába oda-vissza adogatva csókolózni!

Nem félünk, nem bujkálunk, és ez nem homoerotika, mert egy másik férfi semmilyen formában nem jöhet szóba! Hogy ezekről miért is nincs szó sosem? Mert senkinek semmi köze hozzá, ez a mi szexuális eletünk, csak kettőnkre tartozik.

2023. dec. 21. 00:02
 22/46 anonim ***** válasza:
67%
Ja, és jelentettem a provokatív kérdésed.
2023. dec. 21. 00:04
 23/46 anonim ***** válasza:
67%

"Pedig LMBTQ-nak lenni nem ciki. Képmutatónak lenni viszont az."

Most komolyan, megpróbálod azzal erodálni a saját kisebbségtudatodat, hogy mindenkit "magadhoz" igazítasz a világban, mondván, nem is vagy kisebbségben? Ettől megnyugszik a lelki világod?

Oké, legyen. Mindenki meleg, csak van, aki tagadja. És így nem vagy kisebbségben. Boldog karácsonyt.

2023. dec. 21. 00:07
 24/46 A kérdező kommentje:

100%-ban biztos lehetsz benne, hogy a moderátor úr nem fogja törölni a kérdésem, mert semmi szabályszegőt nem követtem el. Ellenben törölheti azokat a válaszokat, amiben személyeskednek: az IQ-m vitatják, faéknek neveznek, ez az, ami szabályszegő.

Ellenben az, hogy el akarod tüntetni a kérdésem, csak engem igazol. Mint mikor az Egyház indexre tette Luther könyveit, hogy nehogy elgondolkodjanak az emberek.

Ennél jobb reakció nem is kell arra, hogy, nekem van igazam.

2023. dec. 21. 00:07
 25/46 anonim ***** válasza:
80%

Miért kéne ezt coming outolni? A szexualitás magánügy.

Ha valaki meleg az se azt coming outolja, hogy hogyan dug, milyen sextoyt használ, honnan nyalja a spermát, hanem azt, hogy a párja azonosnemű, felvállalja a kapcsolatát, stb. Tehát azt, ami a homoszexualitásának a társadalmi része.

Egy hetero kapcsolatnak is az a társadalmi része, hogy felvállalod a párodat, nem az, hogy hogyan kúrtok.

2023. dec. 21. 00:52
 26/46 A kérdező kommentje:

Bár análba nem csináltam még egy csajjal sem, de annak nincs köze a homoszexualitáshoz. Egy szép női fenék simán vonzó lehet egy férfinak. A női nacik is úgy vannak tervezve, hogy kihangsúlyozzák a női feneket, az insta is tele van popsis képekkel. Nem, ebben nincs semmi meleges.

Ellenben ha a pasi azt akarja, hogy NEKI dugjanak fel valamit, na az már gyanús. Ha kíváncsiságból kipróbálja, rá lehet fogni, hogy tényleg csak kíváncsiság. De ha rendszeresen 20 centis felcsatolhatóssal élvez el, akkor szinte biztos, hogy biszex/meleg a srác.

2023. dec. 21. 01:05
 27/46 anonim ***** válasza:
66%
20 centis felcsatolóssal élvez 😅🤣 látom a realítás talaján vagyunk 😅
2023. dec. 21. 01:13
 28/46 A kérdező kommentje:

Hát bocs, nem vagyok otthon a felcsatolhatósak világában.

De, itt mondjuk ezt olvasom, a termékleírásnál:

"Méretük különböző, ezért eldönthetitek melyikbe melyikőtök ül bele. A kisebbik 10,2 cm-es, és 3 cm átmerőjű, a nagyobbik 20,3 cm x 3,5 cm."

[link]

2023. dec. 21. 01:17
 29/46 anonim ***** válasza:
70%
Amit közzétettél a kissebik vége a nőbe való. A nagyobbik a "fogadó félbe". Ez egy uniszex termék. Tehát nő használhatja férfivel, vagy másik nővel is.
2023. dec. 21. 01:26
 30/46 anonim ***** válasza:
83%

20 centis farok így a felcsatolhatós játék vagy bármilyen dildó nem épp kényelmes főleg popsiba. Amit belinkeltŕl az elég extrém darab, nem épp amiket az emberek általában használnak, ha használnak

Van 30 centis dildó is mégse abba ül bele a nők maszti közben. Szóval ne a végletekbe menjünk el

2023. dec. 21. 01:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!